Categories: Genel Haberler

Kripto Para Piyasası Sert Bir Düşüş Yaşadı

Kripto para piyasası sert bir düşüş yaşadı ve piyasanın tüm yatırımcıları da bu duruma şaşırdı. Beklenmedik bir şekilde akşam saatlerinde değer kaybeden piyasa, binlerce yatırımcıyı zarara uğrattı. Kısa süre içerisinde ağır kayıp yaşayan kripto para piyasası, değer kaybetmeye devam ediyor. Lider kripto para birimi olan Bitcoin yüzde 5 oranında değer kaybı yaşayarak 10 bin doların altına geriledi. Bitcoin şu sıralar 9 bin 700 dolardan işlem görerek yatırımcılarını endişelendirdi. Özellikle Bitcoin’de yaşanan bu düşüş sebebiyle tüm altcoinlerde bu durumdan olumsuz etkilendi ve ağır kayıplar yaşadı.

Kripto para piyasasının merak edilen ve en çok hacme sahip ikinci varlığı olan Ethereum’da yüzde 7,3 oranında değer kaybı yaşadı. Bunun sonucunda Ethereum 173 dolara kadar geriledi. Piyasanın ani bir şekilde yönünü aşağıya çevirmesi akıllarda soru işareti oluşmasına sebep oldu. Uluslararası piyasalarda ve platformlarda herhangi bir olumsuz gelişme yaşanmazken gerçekleşen bu değer kayıpları tekrar balinalara bağlandı. Piyasaya operasyon yapıldığı iddiaları da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Kripto para piyasası sert bir düşüş yaşadı ve piyasa değer kaybetmeye devam ederek tüm yatırımcılarını bir kez daha tedirgin etti. Büyük bir belirsizliğin içerisinde kalan yatırımcılar, son yaşanan değer kayıplarından sonra piyasaya olan güvenleri git gide azalıyor. Ayrıca Litecoin’de yüzde 7,7 oranında bir düşüş yaşayarak 67 dolara kadar geriledi. Litecoin’in toplam hacmi de kısa zamanda 4,2 milyar dolara kadar geriledi.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago