Categories: Genel Haberler

Kraken Borsasında Erişim Problemi Yaşanıyor

ABD merkezli olarak faaliyet gösteren ve sektörün en eski kripto para borsalarından olan Kraken borsasında erişim problemi yaşanıyor. Borsanın yatırımcıları tarafından son birkaç gündür ciddi şikayetler geliyor. Günün büyük bir kısmını erişime kapalı geçiren ünlü kripto para borsası, henüz bu problemi aşmış değil. Özellikle dünden itibaren yaşanan problemler pek çok kullanıcıyı mağdur etti. Kraken’in web sitesinin dışında aynı zamanda API’sinde de yaşanan problemlerden dolayı erişimi tamamen kaybetti. Ünlü borsanın kullanıcıları ise yaşanan bu durumdan ötürü çok mağdur olduklarını dile getirdi ve ciddi ölçüde zarara uğradıklarını da ifade ettiler.

Kraken borsası yaşanan bu kesintilerden sonra açıklama yapmak durumunda kaldı. Kraken borsasında erişim problemi yaşandıktan bir süre sonra açıklama yapan borsa yetkilileri, konunun takipçisi olduklarını bildirdi. Kullanıcılar tarafından gelen şikayetleri aldıklarını belirten yöneticiler, gerekli çalışmalara ve düzeltme işlemlerine başladıklarını duyurdular. Kraken destek ekibi, kesinti problemi ortaya çıktıktan 2 saat sonra problemi tespit ettiklerini açıkladılar. İki saat sonrada probleme müdahale edilip sorun tamamen ortadan kaldırıldı. Yani destek ekibinin problemi bulup ve çözmesi toplam 4 saat sürdü. Yaşanan bu gelişmelerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren kullanıcılar ise gelecekte bu tür bir sorunlar karşılaşmak istemediklerini belirttiler. Kraken’de erişim problemi yaşanırken kripto para piyasasında da sert düşüşler yaşanıyordu. Bu sebepten dolayı borsa kullanıcıları çok büyük zarara uğradılar.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago