Categories: Genel Haberler

İlk Fusion (FSN) ödül yarılanmasına 10 gün kaldı

Fusion sponsorluğunda

13 Temmuz 2021’de 4915200 numaralı blokta, ilk Fusion ödül yarılanması gerçekleşecek. Şu anda stake ödülleri ortalama yüzde 16’dayken, doğrulayıcı düğümler için ise yıllık kazanç oranı yüzde 18… 13 Temmuz sonrasında ise bu rakamın yıllık yüzde 9 ve blok başına da 1.25 FSN olması bekleniyor.

Fusion blokzincirinde her iki yılda bir stake ödüllerinin halving’i olacak. Bu durum, Bitcoin ve Litecoin’de de mevcut ancak blokzincir güvenliğini sağlamak için kullanılan algoritmada ise farklılıklar var.

Fusion’un, “proof of stake” algoritması, patenti Fusion’a ait olan “Zaman Kilidi” teknolojisi sayesinde, garantili güvenlik ile belirli süreler için kişisel fonları bloke eder ve kullanıcıların ağı güvenceye almasına ve ödül için işlemleri onaylamasına olanak tanır.

“Proof of Stake” algoritması günümüzün en popüler ve modern çözümlerindendir. Mümkün olduğu kadar çevre dostu olmasının yanında, basit etkileşimi sayesinde herkesin kullanımına açıktır. Dolayısıyla olabildiğince de merkeziyetsizdir.

Bilindiği üzere doğası gereği ödül yarılanmaları bir varlığın arzının kıt olmasına katkıda bulunur. Bu durum da fiyata olumlu etki eder.

Halving – Ağın ekonomik olarak olgunlaşmasıdır. Bitcoin’in 3 ödül yarılanmasından sonra yaşadığı fiyat hareketlerinin geçmişi ortadadır.

Bugün toplam Fusion token’larının yüzde 84’ü dolaşımdadır. Toplam token sayısı 81 milyon 920 bindir. Fusion’ın modeli deflasyonisttir. Son token çıkarıldıktan sonra, blokzincir doğrulayıcılara ağ içindeki komisyonlarla sonsuza kadar gelir sağlayacaktır.

18 Mayıs 2021’de Chainge Finance platform uygulaması, Fusion blockchain üzerinde başlatıldı ve, bekleme listelesindekilere tam giriş izni ayın 24’ünde verilmesine ve Chainge DEX’teki işlemlerin bu yaz başlaması planlanmasına rağmen, blokzincir üzerindeki işlemlerde ilk haftada tam 40 kart artış oldu.

Chainge Finance – Türev ürünler, herkese açık olan kredi alma fırsatları, likidite kazançları, merkeziyetsiz ağlar arası çalışma.

Chainge Finance’in tam ölçekli çalışmaya başlamasıyla birlikte, farklı blokzincirler Ethereum ekosistemiyle uyumlu olacak ve tüm kripto para piyasası bu şekilde daha da güçlenecektir.

Şu anda bu ağın varlıkları, zaman aralıkları kullanılarak akıllı kontrat seviyesinde genişlemeyle beraber; Binance Smart Chain, Tron ve Huobi’de mevcuttur.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago