Categories: Genel Haberler

Holo (HOT), ICRYPEX kripto para borsası üzerinde listelenmeye başladı

Basın bülteni

ICRYPEX Kripto Para Borsası ürünler listesine bir yenisini daha ekledi. Başta Bitcoin olmak üzere Ethereum, Ripple, Litecoin ve Chainlink gibi birçok önemli altcoin’i de bünyesinde barındıran ICRYPEX, yatırımcılarını bu kez son dönemde oldukça popüler bir token olan (Holo) HOT ile buluşturuyor.

Türk kripto para yatırımcıları tarafından da oldukça ilgi gören HOT, blok zinciri teknolojisinden farklı olarak “Holochain” adı verilen dağınık bir ağ sistemini kullanmaktadır. Holochain; blok zinciri teknolojisinden daha güvenilir, verimli ve hızlı performans göstermesi yönleri ile öne çıkmakta. Ayrıca Holochain’de madenciliğin olmaması nedeniyle işlem ücretleri yok denecek kadar azdır. HOT ise Holochain ağının yerel kripto para birimi olarak bilinmektedir.

Geçtiğimiz aylarda Polkadot’u listeleyen ICRYPEX, kripto para çeşitliliğini artırmaya devam ederek yatırımcılarına daha geniş bir portföy sunmayı amaçlıyor. HOT hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

ICRYPEX Kripto Para Borsası hakkında

Türkiye’nin en bilindik kripto para borsalarından biri olan ICRYPEX, yatırımcılarına sunduğu 7/24 Müşteri Destek hizmetiyle diğer kripto para borsalarından ayrılarak öne çıkmaktadır. Yüksek müşteri memnuniyetine oldukça önem veren ICRYPEX, kuruluşundan bu yana güvenilirlik, şeffaflık ve hızlı olma prensiplerini benimseyerek hatasız bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

ICRYPEX Kripto Para Borsası, başta Bitcoin olmak üzere Ethereum, Ripple, Litecoin, LINK ve Polkadot gibi teknolojik altyapısı sağlam birçok kripto para birimini bünyesinde barındırmakta. Yakın zamanda birçok yeni kripto para birimini de ürünler listesine ekleyecek olan ICRYPEX, kripto para yatırımcılarına geniş bir yatırım seçeneği sunmaktadır. Bununla birlikte günlük yayımladığı analiz ve bültenlerle de müşterilerini kripto para piyasası hakkında bilgilendirmektedir. Sosyal medyada da oldukça aktif olan ICRYPEX, sahip olduğu 131 bin takipçi ile Türkiye’de en yüksek YouTube abone sayısına ulaşan kripto para borsası konumunda. Aynı zamanda Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımı’nın da isim sponsoru olan ICRYPEX Kripto Para Borsası, Türk sporuna da destek oluyor.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 saat ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 saat ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

6 saat ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

7 saat ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

7 saat ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

7 saat ago