Categories: Genel Haberler

High Coin nedir? Binance’in yeni Launchpool projesi Highstreet hakkında tüm detaylar

Binance son dönemde, NFT, Metaverse ve GameFi projelerine ağırlık vererek bunları platformunda listelemeye başlamıştı. Son olarak Binance’in Launchpool’undaki 28. proje olarak yeni listelediği kripto paralardan olan HIGH Coin’e dair detaylar merak ediliyor. HIGH Coin projesi hakkında tüm bilgiler rehberimizde…

Highstreet (High Coin) nedir?

Ethereum ve Binance Smart Chain blok zincirini kullanan Highstreet, bir MMORPG oyununda alışveriş, oyun, NFT’ler, geleneksel ve kripto markalarını birleştiren bir metaverse projesidir. Unity ve blok zinciri teknolojisi ile yerel olarak inşa edilen Highstreet, gerçek ürünleri oyun içi öğelere dönüştürerek ek yardımcı programlarla sunuyor. HIGH, gerçek dünya markalarından özel oyun içi NFT’ler için ve Oynadıkça-Kazan (Play to Earn) alışverişi için kullanılabilen Highstreet’in hizmet ve yönetişim token’ıdır.

Highstreet, 2015 yılında kurulan VR perakende şirketi olan LumiereVR’den yaratıldı. Ekip, yıllar içinde Hershey’s Chocolate, L’Oreal gibi markalardan Victoria Secret’s gibi daha büyük gruplara kadar çeşitli ev isimleri tarafından oluşturulan bileşenleri bir araya getirerek ticarete dayalı bir Metaverse inşa etti. Halihazırda HTC, Palmdrive Capital, geleneksel taraftan Cherubic Ventures, Mechanism, Jump Trading ve NGC dahil olmak üzere büyük bir yatırımcı listesine sahip. En son yatırım turu, üst düzey markalar ve borsaların bir kombinasyonu tarafından yönetildi ve bu da ekibe metaverse tabanında yerel olarak oyunlar arasında birlikte çalışabilirlik oluşturmasına olanak tanıdı.

Highstreet (HIGH coin) geleceği?

Highstreet, markalar için bir MMORPG dünyasında sorunsuz bir şekilde varlık gösterebilecekleri Shopify for Gaming deneyimi yaratır. Oyuncular için Maplestory’den World of Warcraft’a kadar tüm oyunlarda oynuyor. Mevcut E-ticaret sistemlerine doğrudan entegrasyon ile oyuncular, oyunda kullanmak için fiziksel ürünler satın alırlar, aynı zamanda öğeleri gerçek hayatta kullanma seçeneğine de sahiptirler. Ekip açıklamasında “Zaten hayatımızı yarı çevrimiçi yarı gerçek hayatta yaşıyoruz. Pazarımızdaki ürünler hem fiziksel hem de sanal biçimde var olacak şekilde hazırlanmıştır ve her zaman doğrudan markalardan gelir.” diyor.

Solera kıtasına ev sahipliği yapan Highstreet World Metaverse dünyasında her biri pazar güçleri tarafından titizlikle şekillendirilmiş gizemli adalar ve bölgelerden oluşan sürekli genişleyen bir takımada bulunuyor ve oyun da burada oynanıyor. Ekip ilerleyen dönemde cüzdan entegrasyonu, oyun geliştirmesi, NFT entegrasyonu gibi özellikleri de oyun içinde devreye sokacak.

HIGH Token Launchpool detayları:

Toplam Arz: 100 milyon HIGHDolaşımdaki Arz: 12 milyon 302 HIGH (Toplam arzın %12.30’u)Launchpool Arzı: 1 milyon HIGH

High Coin nereden ve nasıl alınır?

14 Ekim tarihinde ICO’su yapılan HIGH Token o dönemde dikkat çekmişti. Pancakeswap ve Uniswap’ten de alınıp satılabilen HIGH token, son olarak dünyanın en büyük kripto para alım satım platform Binance’de listelendi. 25 Ekim tarihinde en düşük seviyesini 1.38 dolar ile gören HIGH coin, Binance’de listelendi ve 40.26 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kripto para yatırımcıları, eğer Binance’e üyelikleri varsa HIGH Token’ı bugünden itibaren alıp satabilirler. Öte yandan BNB ve BUSD sahipleri platformda stake yaparak 30 günlük periyotta HIGH coin elde edebilirler.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago