Categories: Genel Haberler

Globe, arayüz düzeni yarışmasını başlattı

Sponsorlu

Kripto para türev platformu Globe, geçtiğimiz günlerde 3 Mayıs’ta gerçekleşecek ve hemen ardından platformun devreye gireceği Globe halka açık satışını duyurmuştu. Globe, kullanıcılara platform yayına alınmadan önce deneyimlemeleri için bir karşılığı olmayan test Bitcoin’iyle deneme yapmalarına ve platformu incelemelerine izin veriyor. Bununla ilgili bir rehber de yayınlandı.

Öte yandan Globe, kullanıcıların alım-satım deneyimlerini iyileştirmek için özelleştirilebilir arayüz de sunuyor ve bunu öne çıkarmak için bir kampanya başlatıldı. Şu anda Globe’nin arayüzünde üç standart düzen bulunuyor. Topluluğun en sevdiği düzeni belirlemek için bir ödül programı hazırlandı.

Bu ödül programından yararlanmak isteyen kullanıcıların Globe’ye kaydolmaları, ardından kendi ideal düzeni oluşturmaları ve bunu Twitter’da #myGlobeLayout ve @globedx etiketleriyle yayınlamaları, paylaştıkları tweet’in bağlantısını da https://forms.gle/RKRv4XAD5GQAkwU59 adresindeki formu doldurarak göndermeleri gerekiyor.

Ekip tarafından seçilecek Globe arayüz düzeni için 500 USDT, topluluk tarafından seçilecek arayüz düzeni için ise 500 USDT ödül vadedildi. Ödül programı, 27 Nisan 2021 TSİ 23.00’e kadar sürecek.

Bu ücretli bir basın bültenidir. Uzmancoin.com, şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez. Okuyucular, şirketle ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdırlar. Uzmancoin.com, basın bülteninde yer alan mal veya hizmetten doğabilecek zarar ya da kayıptan doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu değildir.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago