Categories: Bitcoin Haberleri

Efsanevi Trader, Son Bitcoin Beklentilerini Açıkladı!

Jeopolitik ve ekonomik belirsizlikler ortasında zor günler geçiren Bitcoin (BTC)’in içinde bulunduğu bu kriz durumunndan yakın zamanda çıkıp çıkamayacağı herkes tarafından merak ediliyor. Kıdemli trader Tone Vays’e göre Bitcoin’in (BTC) mevcut rotayı tersine çevirmesi için gerekli bir takım şartlar bulunuyor. Trader Vays’in açıklamalarının ayrıntıları Kriptokoin.com’da.

Bitcoin krizden çıkabilecek mi?

Kripto para piyasaları küresel jeopolitik istikrarsızlığa olumsuz bir şekilde tepki veriyorken, kıdemli analist Tone Vays, amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) yükselişe geçmesi için neyin şekillenmesi gerektiğini analiz ediyor. Yeni yaptığı bir açıklamada ünlü analist, kendisini takip edenlere, piyasa değerine göre en iyi kripto varlığının düşük seviyeler oluşturmaya devam ettiği üç aylık bir dönem öngördüğünü söylüyor. Vays, haftalık grafiğinin hem kısa vadeli hareketli ortalamasının üzerine çıkana kadar BTC’nin rotasının tersine dönmeyeceğini söylüyor. Ayrıca 10 Şubat’taki son Bitcoin rallisi tarafından belirlenen bir önceki yüksek seviyenin üzerine çıkması BTC’nin rotasının tersine dönmesi için diğer bir gereklilik. Analist şöyle konuşuyor:

Hala düşüş trendindeyiz. Sizlere tek boynuzlu atlar ve gökkuşakları ile nasıl 100.000 dolara ulaşacağımızla ilgili güzel bir pembe hikaye vermek istiyorum, ancak çizelgeler henüz bunu doğrulamıyor. Üzgünüm…Haftalık grafiğin kısa vadeli hareketli ortalamanın üzerine çıkması ve önceki yükselişin [44.000 dolar] üzerine çıkması gerekiyor. Bunu yapana kadar, şu anda daha düşük zirveler ve daha düşük düşüşler [ayarlamak] için üç aylık bir trendin içindeyiz…Bu model kırılana kadar Bitcoin’de yükseliş olmayacağım.

BTC’de yukarı yön ne zaman olacak?

Aylık grafiği değerlendiren analist, aylık grafiğe baktığında, Bitcoin’in yükselen büyük bir üçgenin köşegen desteğini kurtarmayı başardığını söylüyor. Vays, “Üçgenin içine geri döndük. Bu hareketli ortalamanın altında ayı kapatabilecek kritik düşük seviyelerdeyiz” ifadelerin kullanıyor. Bu haftanın başlarında Vays, Bitcoin’in sonunda üçgenden ayrılacağını ve tüm zamanların en yüksek seviyelerini basacağını tahmin etmişti. Vays şöyle diyor:

Enflasyon dünyasında, paranıza el koyan zalim hükümetlerin dünyasında, Bitcoin sonunda bu çift tepenin üzerine çıkacak ve intikamla çift tepenin üzerine çıkacak. Bitcoin 65.000 doların altına ne kadar uzun süre kalırsa, yukarı yönlü hareketin o kadar şiddetli olacağını unutmayın. Bana göre bu hemen hemen bir gerçek. Ne zaman olacak? Bilmiyorum.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago