Categories: Altcoin Haberleri

Dev Banka Ripple ile Ortak Oldu

Hindistan’ın en büyük bankalarından olan Federal Bank, yaptığı açıklama ile kripto para yatırımcılarını sevindirdi. Federal Bankası, uluslararası havalelerden yararlanabilmek için Ripple ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Özellikle Ripple yatırımcıları bu tarz ortaklıklar sayesinde kripto paraların çok daha çabuk benimseneceğini ve devletler bazında gerekli düzenlemelerin yapılacağını vurguladı. Her geçen gün kripto paralarla ilgili iş birliklerinin çoğalması kripto para yatırımcıları tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Kripto para dünyasının en büyük üçüncü ismi olan Ripple, atmış olduğu bu adım sayesinde Hindistan’daki kripto para sektöründeki rolünü çok daha fazla güçlendirdi. Hindistan’ın en büyük özel bankalarından olan Federal Bank, 29 Mart günü açıkladığı bildiride resmen Ripple ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Federal Bank, Ripple ile ortaklık kurduğunu açıkladığı gün BAE’de iki farklı havale platformu kurdu. Federal Bankası yaptığı açıklamada, Birleşik Arap Emirlikleri’nde kurduğu iki havale platformu ile Hindistan’a yapılan havale işlemlerini daha da hızlandıracağını düşünüyor.

BAE’ye kurulan havale platformlarından biri, BAE’de yaşayan Hindistan vatandaşlarının kendi memleketlerine daha hızlı ve basit para göndermesini sağlayacak. 2018 yılında yaklaşık olarak 1,5 milyar dolar ciro yaptığını açıklayan Federal Banka, Hindistan havale işlemlerinin yüzde 15’lik bir kısmına sahip. Güçlü banka, Blockchain ile havale işlemlerinde avantaj elde edebileceğine inanıyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Ripple, gelişmiş teknoloji bakımından hem ülkeye hem de bankaya ciddi katkılar sağlayacak.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago