Categories: Genel Haberler

CoinEx’ten vadeli işlemlerde verimliliği artıracak yeni özellik

CoinEx sponsorluğunda

Kripto para piyasasında işlem yapanlar, kısa süreli iniş ve çıkışlara aşinadır. Kâr almayı ve zararı durmayı bilmeyenlerse dezavantajlı konumdadır.

Artık CoinEx‘teki sürekli vadeli işlem kontratlarında “Take-Profit (Kârı Al) ve Stop-Loss (Zararı Durdur)” ile kullanıcılar, önceden tetikleyici fiyat belirleyebilir. Böylece varlığın değeri, önceden belirlenen seviyeye ulaştığında sistem otomatik olarak tetiklenir ve “Take-Profit” veya “Stop-Loss” özelliği, pozisyonları önceden belirlenen fiyat ile tutara göre tasfiye eder.

Böyle bir işlevin son derece volatil olan kripto para piyasasında yararı büyüktür: Kaybı zamanında durdurmak, kullanıcıların kayıplara karşı korunmasına ve risklerin daha fazla büyümesini önlemesine yardımcı olurken zamanında kâr almak da kârları korumaya ve ek kayıpları önlemeye olanak tanır.

Bir başka açıdan, “Kârı Al ve Zararı Durdur” yardımı ile CoinEx kullanıcıları, sürekli vadeli işlem sözleşmelerinde stratejilerini daha iyi ayarlayabilir ve kâr elde etmeyi kolaylaştırırlar. Ayrıca bu işlevin kullanıma sunulması, CoinEx’in sürekli işlem sözleşmesi mekanizmalarının tasarımında ve finansal türev araçların benimsenmesinde küresel liderliğini de açığa çıkarıyor. Yeni özellik ile borsa, artık kullanıcılar için sürekli işlem sözleşmeleri alım satımında daha iyi hizmet sağlayabilir.

Özellik nasıl etkinleştirilir?

28 Ekim 2021’de CoinEx’in web sitesinde kullanıma açılan “Take-Profit & Stop-Loss” özelliğini açmak için sözleşmeli işlem sayfasında “Mevcut Varlıklar” seçeneğine tıklamak gerekiyor. Aynı anda veya ayrı olarak Take-Profit ya da Stop-Loss fonksiyonları etkinleştirilebilir.

Sadecetümpozisyonlar için “Take-Profit & Stop-Loss” kullanılabilir. Take-Profit ve Stop-Loss tetiklendiğinde pozisyon ekleseniz veya düşürseniz bile, fiyat tetiklendiğinde tüm pozisyonlar kapatılacaktır.Pozisyon elle likidite edildiğinde veya bu sözleşmede hiç pozisyonunuz bulunmadığında, “Take-Profit & Stop-Loss” otomatik olarak geçersiz olacaktır.“Take-Profit & Stop-Loss” ayarı tetiklendiğinde mevcut piyasadaki tüm bekleyen emirler otomatik olarak iptal edilecektir.

CoinEx, kripto varlık işlemlerinde kullanıcılarına kapsamlı risk kontrolüne dayalı daha fazla hizmet sunmaya, ayrıcalıklı ürün özellikleri ve devamlı güncellenen işlem sistemi sağlamaya devam edecek.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago