Categories: Genel Haberler

CoinEx 4. yılını kutluyor: Aralık boyunca harika ödüller!

CoinEx sponsorluğunda

Dört yıl önce, CoinEx’in kurucusu Haipo Yang şöyle söylemişti:

“Aslında blok zinciri sektörü ikincil piyasa etrafında dönüyor ve kripto para borsaları, varlık ihracına ve değer keşfine izin verdikleri için tüm kripto dünyasının çekirdeğini oluşturuyor.”

Aralık 2017’de Yang, liderliğini yaptığı bir ekiple CoinEx’i kurdu. Dört yıllık sıkı çalışma sonucunda, borsa büyük bir uluslararası ekip meydana getirdi. CoinEx, son dört yılda 100’den fazla ülke ve bölgede 2 milyondan fazla kullanıcıya güvenli ve güvenilir kripto işlem hizmetleri sağlamaktadır.

Borsa, kuruluşundan kısa bir süre sonra hızlı bir büyüme kaydetti. Temmuz 2018’de işlem hacmi açısından dünyanın 1 numaralı kripto borsası oldu ve dünyadaki en geniş ürün yelpazesine sahip kripto yöneticilerinden biri haline geldi.

Son dört yılda CoinEx, kullanıcıları öncelerken bir blok zinciri altyapısı olma vizyonuna bağlı kaldı. Ürünlerini geliştirmeyi hedefleyen borsa; ürün geliştirme, teknoloji, pazarlama ve iş operasyonlarında sağlam bir temel üzerinden ekibini genişleterek Ar-Ge ve yatırım ile daha da hızlandı. Bu çabalar sayesinde CoinEx, dünyanın her yerinden sadık kullanıcılar tarafından tanınarak dünyanın en ünlü kripto para borsalarından biri haline geldi.

CoinEx’in ile harika ödüller kazanın

CoinEx, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarına teşekkür etmek için harika ödül ve avantajlara sahip yıldönümü programı “CoinEx ile Hikayem”i başlatıyor. Etkinlikler bununla sınırlı kalmayacak.

Dünya çapında çekiliş programı — “CoinEx ile Hikayem”

Süre: 9 Aralık – 19 Aralık 2021

“CoinEx ile Hikayem”, CoinEx’in resmi sosyal medya hesaplarında (Twitter, Instagram, vb.) başlayacak. Bu hediye programı İngilizce, Türkçe, Rusça, Japonca vb. dahil olmak üzere 14 dili kapsayacak. Metin, resim veya video formatları kabul edilir. Gönderimleriniz için CoinEx ile ilgili oldukları sürece herhangi bir süre veya tema gerekmez. Programa katılın ve iPhone, CET ve diğer birçok harika ödül kazanın!

Son dört yılda, yükselen kripto para piyasası, çok sayıda rekabetin yanı sıra birçok fırsat sundu. CoinEx, kıyasıya rekabet altında iniş ve çıkışlarına tanık oldu ve çeşitlendirilmiş bir ekosistem inşa etti. Kullanıcılarla birlikte yaşadığı dönemeçlere baktığımızda, hatırlamaya değer pek çok değerli an görülmektedir. CoinEx ile birlikte hafızanızda keyifli bir yolculuğa çıkmak ve harika ödüller kazanmak için CoinEx’in ilk dördüncü yıl dönümü programı “CoinEx ile Hikayem”e katılın!

CoinEx, Aralık ayı boyunca birçok etkinlik düzenliyor. Lütfen takipte kalın.

Kullanıcılarla büyümeye devam edecek

CoinEx, 2017’de yayına girdi. Borsa 2018’de CoinEx Token’ı (CET), ardından 2019’da ViaWallet ve 2021’de CoinEx Smart Chain’i (CSC) piyasaya sürdü. Son dört yılda kullanıcılar CoinEx’in büyümesine sıfırdan tanık oldular. 15 dil desteğiyle borsa şimdi 2 milyondan fazla küresel bir kullanıcı tabanı ile dünya çapında 2.000’den fazla CoinEx topluluğu oluşturdu ve tümü CoinEx’in işletme ekosistemini adım adım mükemmelleştiren 400’den fazla kripto parayı listeledi.

CoinEx’in son dört yıldaki büyümesi, küresel kullanıcılarının desteği ile güçlendi. Kullanıcılarla bağ kurmaya odaklanan CoinEx, daha fazla etkileşim yoluyla onlarla daha iyi yakınlık kuracak ve her kullanıcıya birinci sınıf ürünler ve deneyim sunacak.

Etkinlikler için CoinEx’i takip edin:

https://twitter.com/coinex_turkiye
https://www.instagram.com/coinexturkeyofficial/?hl=tr

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 hafta ago