Categories: Altcoin Haberleri

Bu 3 Altcoin, Büyük Şirketlerden Yüklüce Yatırım Aldı!

Pantera Capital ve Jump Crypto üzere devlerin iştirak sağladığı yeni finansman cinsleri, bu 3 altcoin projesine milyon dolarlık fon aktarıyor…

Omni Network, 18 milyon dolarlık finansmanı tamamladı

Ethereum tabanlı birlikte çalışabilirlik protokolü Omni Network, 18 milyon dolarlık finansmanını kapattığını duyurdu. Yatırımcılar ortasında, Pantera Capital, Two Sigma Ventures, Jump Crypto, Hashed ve Spartan Group yer aldı.

Omni Network, çekirdek teknoloji ortaklarının Ethereum yine taahhüt protokolü olan EigenLayer ve Ethereum’un ikinci katman genişleme ağı olan Arbitrum, Polygon, StarkWare, Scroll, Linea’yı içerdiğini belirtiyor.

Web3 Blockchain oyunu “DemonWar”, Big Fund’dan stratejik yatırım aldı

Bir öteki yatırım haberinde, Web3 MOBA oyunu “DemonWar”, Big Fund Investment Committee lideri He Weifeng’den stratejik yatırım aldığını duyurdu. Blockchain teknolojisi ile oyun sanayisinin bir birleşimi olan “DemonWar”, oyunculara yeni bir dövüş oyunu tecrübesi yaşatmayı amaçlıyor.

DemonWar, mevcut sürümde 6 oyunculu 3v3 savaşlar için iki kamp sunuyor. Sonraki sürüm 5v5 savaşlar için 10 oyuncu kategorisi gelecek. Buna ek olarak, proje grubu, oyundaki sanal varlıkların ticareti için SR tokenin resmi olarak Blockchain’de başlatılacağını duyurdu. Ek olarak, oyuncuların takviyesini geri vermek için hudutlu airdrop başlatacağını belirtti.

DeFi altcoin protokolü iZUMi Finance 22 milyon dolar yatırım aldı

Son haberde, multi-chain DeFi protokolü iZUMi Finance, 22 milyon dolarlık bir finansman cinsini tamamladı. Fon, teşebbüsün zkSync Era ağında bulunan DEX platformu iZiSwap Pro için erken likidite sağlayacak.

iZUMi Finance, bir varlığın tek adımda diğer bir varlığa yahut nakde dönüştürülmesini sağlar. DeFi Llama datalarına nazaran platformun kilitli toplam pahası yaklaşık 25,3 milyon dolar. Daha yeni olan iZiSwap Pro eseri, şirketin süreç maliyetlerini azalttığını söylüyor. Ayrıyeten, piyasadaki misal eserlerin saklama risklerini azalttığını belirtiyor.

Btcpiyasasi.com olarak günün öne çıkan başka yatırım haberlerine bu yazıda yer verdik.

iZUMi Finance hakkında

iZUMi Finance, 2021 yılında kurulan bir Blockchain tabanlı finansal hizmet platformudur. DeFi hizmetleri sunarak finansal süreçleri büsbütün merkezsiz gerçekleştirmeyi hedefliyor. DeFi projesi, kullanıcıların güvenliği ve saklılığı için yeni araçlar kullanır.

Platform, merkezi olmayan bir borsa hizmeti de sunuyor. Kullanıcılar, token alım-satım süreçlerini iZUMi üzerinden gerçekleştirebilirler. Izumi Finance’in lokal tokeni olan IZI, şu anda %15 civarında düşüş gösteriyor.

DefiLlama datalarına nazaran, başkan DeFi projeleri ortasında Aave, Curve, Uniswap, MakerDAO ve Compound yer alıyor. Bu projelerin TVL’leri, milyarlarca dolar düzeyinde ve DeFi ekosistemi için kıymetli bir yere sahip. Bilhassa Uniswap, 6 milyar doların üzerinde TVL ile en büyük DEX platformu olmaya devam ediyor. Ek olarak, MakerDAO, 4 milyar doların üzerinde TVL’ye sahip.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago