Categories: Genel Haberler

Brad Garlinghouse ABD Kongresi’ne Seslendi

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ABD Kongresi’ne seslendi. Kripto para piyasasının işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto parası olan Ripple, kurucusu ve ortağı ile beraber ABD Kongresi’ne bir mektup gönderdi. İkili tarafından hazırlanan bu mektup 28 Temmuz 2019 tarihinde gönderildi. Yazılan bu mektupta Ripple ve çalışma sistemi hakkında detaylı bilgiler verildi. Mektupta yazılan ifadeler ise şu şekilde: “Kripto para ve Blockchain sektöründe yer alan tüm varlıklar gibi bizlerde ABD yasalarına bağlı ve son derece saygı duymaktayız. Ripple olarak uluslararası camiada para transferini mümkün kılmak ve insanlara bu şekilde hizmet sunuyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Yazılan mektupta aynı zamanda Ripple’ın itibari paraların yerine geçme gibi bir niyetinin olmadığı da vurgulandı. Brad Garlinghouse, “Ripple olarak itibari paraların yerini alma gibi bir derdi yok. Ripple, itibari paraları tamamlayan bir varlık olarak görülmeli. Günümüzde kripto paraların itibari paraların yerini alacağı düşüncesi ve kaygısı son derece gereksizdir.” açıklamalarında bulundu. Hatırlanacağı üzere Facebook’un 2020 yılında faaliyete sokacağı Libra projesi pek çok ülkeyi ve kurumu endişelendirmişti. Bu projeden sonra ABD’de dahil birçok ülke başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paraları mercek altına aldı. Kripto paraların itibari paraların yerine geçeceği ve küresel bankacılık sistemini bitireceği korkusu birçok ülkeyi sarmış durumda. Donald Trump’ın Bitcoin’i sevmediği yönündeki açıklamasından sonra Ripple’ın CEO’sunun böyle bir mektup yazması manidar bulundu.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago