Categories: Genel Haberler

Binance tesiri: Günün doruğunda Trust Wallet Token (TWT) var!

Trust Wallet Token (TWT), Binance’in vadeli süreçlerde listemesi sonrasında yükselişe geçerek tepeye yerleşti.

Kripto cüzdan platformu Trust Wallet’ın kripto para ünitesi TWT, gün içerisinde yaşadığı yükseliş ile ön plana çıktı. TWT, son 24 saatte yüzde 20’nin üzerinde artış yaşadı.

TWT artışının şiddetlenmesi, sabah saatlerinde gelen Binance duyurusu ile oldu. Binance, 3 Kasım tarihinde TWT’yi vadeli süreçlerde listeleyeceğini duyurdu. TWT tarafında reaksiyon yükselişi yaşandı. Tanınan kripto para ünitesi, günün en çok yükseleni pozisyonunda.

Trust Wallet Token (TWT) grafik analizi

Binance, kripto cüzdan projesi Trust Wallet Token’ı (TWT) vadeli süreçlerde listeleyeceğini duyurdu. 50 katı kaldıraçla listelenecek TWT, haber tesiriyle günün en çok yükselen kripto para ünitesi oldu.

Akşam saatlerinde vadeli süreçlerde alım satıma açılacak TWT, günü yüzde 17’ye yakın yükseliş ile geçiriyor. TWT, bilhassa son 24 saatte yaşadığı artış ile dikkatleri üzerine çekti.

TWT grafiğine bakıldığında, son 24 saatte yaşanan yüzde 21’lik yükseliş öne çıkıyor. Bu yükselişin yer kazanması ise Binance listelemesiyle gerçekleşti. Binance listelemesi, TWT fiyatını 1,20 doların üzerinde tuttu. Lakin haber tesirinin geçmesi TWT fiyatını negatif istikamette etkileyebilir.

Piyasa bedeli 532 milyon dolara yaklaşan TWT, Eylül ayı başından bu yana neredeyse iki katı artış yaşadı. TWT fiyatı, Eylül başında 0,7911 dolar düzeyindeyken, gün içerisinde 1,32 dolara iğne attı.

TWT, 1,15 doların üzerinde kalıcılık sağlayarak yükseliş çanlarını çalmaya başladı. TWT’nin önünde, 1,35 dolarlık keskin bir direnç noktası bulunuyor. Piyasanın olumlu kalması ve vadeli süreçler tesiri 1,35 doların test edilmesini kolaylaştırabilir. TWT’nin bu bölgeyi aşması halinde, sıradaki durağı 1,375 dolar olacaktır. Majör direnç noktası olan 1,375 dolar da kırılırsa, TWT fiyatı kısa müddette 1,40 dolara ulaşabilir.

Diğer taraftan TWT, piyasanın negatife dönmesi ve satış baskısının artması nedeniyle düşüş yaşayabilir. Bu düşüşte öne çıkacak dayanak noktası 1,235 dolar olacaktır. 1,235 dolar yakın dayanak noktası olduğu için rahat bir halde kırılabilir. Bu bölgenin kaybedilmesi halinde TWT, 1,15 dolardaki majör dayanağı test edebilir. 1,15 dolar kırılırsa, TWT fiyatı keskin bir formda 1,0168 dolara kadar gerileyebilir.

Merkeziyetsiz bir kripto cüzdan hizmeti sunan Trust Wallet, Binance’in yatırımlarını bünyesinde barındırıyor. Gerisinde Binance’i alan kripto projesi, piyasa pahası bakımından en düzgün 70’inci proje olarak ön plana çıkıyor.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 ay ago