Categories: Genel Haberler

Binance Mağdurlarına VIP Üyelik Veriyor

Dünya üzerinde en güvenilir ve asla hacklenmeyen borsa olarak bilinen Binance borsası, son zamanlarda adı sıklıkla sızıntı ve hacklenme olaylarına karıştı. Yaşanan birtakım üzücü olaylardan sonra ünlü borsa kullanıcılarını mağdur etmedi. Her olumsuz durumda kullanıcılarına sahip çıkan Binance, bu yüzden en saygın ve en güvenilir borsalar listesinin hala başında yer alıyor. Binance borsasına yönelik en sert vurgun ise bu sene yaşandı. Borsadan tam 40 milyon dolar değerinde BTC çalınmıştı. Borsanın CEO’su Zhao ise tüm mağduriyetlerin giderileceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonrada mağdurlara Binance fonundan kaynak ayrıldı ve tüm mağduriyetler giderildi. En son yaşanan KYC sızıntısından sonra da Binance mağdurlarına VIP üyelik verme kararı aldı.

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan KYC sızıntısı nedeniyle Binance borsası çok zor bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Binance borsasının blog sayfasından yapılan açıklamaya göre bu sızıntıdan dolayı mağdur olan kişilere Binance sahip çıkacak. Bu kapsamda Binance mağdurlarına VIP üyelik verme kararı aldı ve bu kararı ünlü bloglarından tüm kullanıcılarına duyurdu. VIP üyeliğin yanı sıra bu kullanıılar çok daha uyguna alım ve satım işlemi yapabilecek. Binance borsasına saldıran hackerlar yaptığı açıklamada, ellerinde 10 bin adet fotoğraf olduğunu açıklamıştı. Uzmanlar ise hackerların ellerinde çok daha fazla fotoğraf olduğunu düşünüyor. Bu fotoğraflar ise Aralık ile Ocak ayları arasında Binance borsasına kayıt olan kullanıcıların bilgilerinden oluşuyor.

 

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago