Categories: Bitcoin Haberleri

Binance iOs Uygulamasında Sorunlar Yaşanıyor

Yapılan son açıklamalara göre, dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan Binance’in iOS uygulamasında sorunlar yaşadığı belirtiliyor.

iOS Sorunu

Türkiye’de tanınmış bir kripto para yatırımcısı olan Onur Göksungur bugün kendi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Binance’in iOS uygulamasında bir hata aldığını dile getirdi. Göksungur’un ifadelerine göre, Binance iOS uygulamasında öncelikle uygulama verileri çok geç geliyor ve ardından “ağ bağlantısı kesildi” uyarısı ile karşılaşılıyor.

Ünlü yatırımcı yaptığı paylaşımda aynı sorunla karşılaşan başkalarının da olup olmadığını sordu ve birçok Türk kullanıcıdan aynı problemle karşılaştıkları yanıtı geldi.

Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar uygulamaya hiç ulaşamadıklarını dile getirdi. Ayrıca sorunun, son güncelleme ardından yaşanmaya başladığı da paylaşılan bilgiler arasında yer aldı.

Binance Türkiye’nin Cevabı

Göksungur’un bu sorunla ilgili paylaşımına Binance Türkiye’den kısa sürede yanıt geldi. Binance Türkiye açıklamasında, “İlettik, en kısa sürede(1 veya 2 gün) çözecekler.” ifadelerini kullandı.

Bunların yanında bilindiği gibi özellikle son zamanlarda Binance, Türkiye’deki faaliyetlerini hızlandırmış durumda. Binance Türkiye de bu konuda oldukça aktif çalışan bir topluluk…

Ayrıca daha önce bu haberimizde de sizlerle paylaştığımız gibi Binance, Türk Lirası desteğini platformuna eklediğini açıkladı. Binance’in Türk Lirası desteğinin PaPara ile işbirliği içinde kullanıcılara sunulacağı da yapılan açıklamalar arasında yer aldı.Ayrıca Binance  geçtiğimiz aylarda da Rusya, Kazakistan, Ukrayna ve Nijerya gibi ülkelerin geleneksel para birimlerini doğrudan listeleyerek önemli bir adım atmıştı…

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago