Categories: Altcoin Haberleri

Basic Attention Token Son Bir Haftada %40 Değerlendi!

Basic Attention Token (BAT), son 24 saatte %16’lık bir büyüme kaydederek, geçen hafta yapılan toplam %40’lık kazanca katkıda bulundu.

Geçen hafta bu günlerde BAT üç ayın en düşük seviyesi 0,19 dolardı. Son 24 saatteki ani artış, hafta boyunca istikrarlı bir artışla birleştiğinde, haziran ayı öncesi $ 0.28 fiyatını gördü.

Top-100 piyasa değeri sıralamasında yer alan birkaç coin “Kanlı Pazar” seviyelerine geri döndü ancak BAT bunlardan biri değildi. BAT’ın son zamanlardaki artışına bakılırsa, Top-50’ye girdiğini gördük ancak yükselişinin kaynağı henüz kesin olarak belirlenemiyor.

Dün Javascript’in yaratıcısı ve Mozilla Firefox’un kurucuları tarafından yeni bir web tarayıcı başlatıldı.

Brave tarayıcı, Basic Attention Token ile doğrudan çalışmak üzere tasarlandı ve hedef reklamları görüntüleyen kullanıcıları ödüllendiriyor. Ve bunu da BAT coinleriyle yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde yapılan lansman, hafta boyunca göstergenin güçlü performansı ile ilgili. İnternetin meraklıları, normalde her gün yaptıkları işlerden ne kadar para kazanabileceklerini görmeye başladılar.

Bunun yanı sıra, son kullanıcı aslında reklamını yapmak için ödeme yapıyor. Reklamların gerektirdiği bant genişliği ve hesaplama kaynaklarını düşünün. Bu sayı herhangi bir sayfada küçük olsa da, birçok web sayfasının üzerinde günlerce biriktiğinde, kaynaklarınızın büyük bir kısmına çok yakında ulaşacak.

BAT ile kullanıcı, zaman ve dikkat için para alıyor ve böylece reklam verenler ve tüketiciler söz konusu olduğunda oyun sahasını çıkarıyor.

Firefox’un kurucusu ve Javascript‘in yaratıcısı Brendan Eich, adalet vurgusunu, mevcut reklamcılık paradigmasını geliştirmekle tehdit eden Brave / BAT kombinasyonuyla vurguladı. Eich şöyle diyor:

“Kullanıcı bu paylaşmayı hak ediyor çünkü dikkatleri reklamlara göre biraz kullanılıyor. Gerçekten özel olan daha iyi reklamlarla çalışıyoruz.”

Eich devam etti:

“Kullanıcı, adil bir oyun sistemi dahil olmak üzere, kullanıcının dikkatini yeniden kazandırmak için gerekli olan şey, BAT’tır. BAT, kullanıcı etkileşimi anlamında, istismar edilmeyecek ve kullanıcıları ödüllendirecek bir şekilde dikkat çekiyor. ”

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago