Categories: Bitcoin Haberleri

2 Analist Bitcoin Kestirimi ve Fırlayacak Altcoin’leri Duyurdu!

Bitcoin boğaları, 16 Mart’ın Fed rüzgarını arkasına alarak 43 bin doları aştı. Çoğu büyük hacimli altcoin projesi, lider kriptonun haftalık %10 yükselişine çift haneli tepki veriyor. Analistlere göre Bitcoin’in hazırladığı uygun zeminde AVAX, SOL, DOT, ETC ve VET ilk toparlanan coin’ler olabilir. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan güncel fiyat tahminlerini inceleyelim.

Bitcoin fiyat hareketleri altcoin rallisi için zemin hazırlıyor

Youtube kanalı Coin Bureau analisti “Guy”, Bitcoin’in (BTC) altcoin piyasalarını da beraberinde götürebilecek bir ralli için hazırlandığını söylüyor.

BTC’nin yükselen üçgen içinde yükselmeye devam ettiğini görebiliyoruz… Yükselen üçgen yukarı doğru kırılma eğilimi gösteriyor – bu, önümüzdeki haftalarda büyük bir BTC pompası görebileceğimiz anlamına geliyor. Kripto piyasasının geri kalanı da vahşi bir yolculukta.

Ethereum Classic’e (ETC) de bakan analist, ETC fiyatının sadece bir hafta önce 25.40 dolardan 39.34 dolara kadar olan son pump dalgası için bir açıklama yapıyor:

ETC’nin pump kaynağını tam olarak belirleyememiş olsam da, en iyi tahminim Ethereum’un PoS’a geçişinde kaydedilen ilerlemedir. Mevcut yükseliş uzun vadeli fiyat grafiğinde zorlukla yer alsa da, 50 dolar aralığı kırılmadı ve kırılması durumunda devamını getirebilir.

Ethereum rakibi ve akıllı sözleşme platformu Avalanche’a (AVAX) geçen Guy, AVAX’ın fiyatının bir hafta önce 67.20 dolardan 88.14 dolara yükseldiğini, bu ivmenin 110 dolara varabileceğini söylüyor:

AVAX, Barselona’daki yaklaşan Avalanche zirvesinin etkisiyle toplanıyor…Ancak 90 dolardaki tüm direncin üstesinden gelmek için mücadele ediyor…Gelecekte 110 dolara kadar yükselen AVAX pump dalgasını görebiliriz.

Justin Bennett, 3 altcoin için güçlü kırılmalar öngörüyor

Kriptokoin.com olarak analizlerini paylaştığımız Justin Bennett, Solana’nın üçgen direncini kırdığını ve günlük grafikte büyük bir yükseliş sapması kaybettiğini ve boğaların ivme kazanmaya başladığını öne sürüyor:

SOL’de düşüş eğilimi olan herkes, başka yere baksın.

Bennett’in grafiğine bakıldığında, 85.67 doların üzerinde kaldığı sürece SOL için bir sonraki direnç 118 dolar.

Sıradaki altcoin Polkadot. Kripto strateji uzmanına göre, DOT, kritik direncinin üzerine çıkma tehdidinde bulunduğu için patlamanın eşiğinde:

DOT, 23 dolara geri gönderilmeye hazır. Onaylamak için 19.40 doların üzerinde kapanış gerekiyor.

Bennett ayrıca VeChain’i de yakından takip ediyor. Analiste göre VET, güçlü bir ralliyi ateşlemek için kilit bir direnç alanının üzerine çıkmalı:

VET gün içinde patlak veriyor. Yine de günlük olarak bu 0,05 alanının üzerine çıkması gerekiyor. Bunun üzerinde ve 0.07’ye %40’lık bir ralli gördüğümüzü düşünüyorum.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

3 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

3 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

3 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

3 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

3 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

3 hafta ago