Categories: Altcoin Haberleri

Ünlü Yatırım Şirketinden Şok Ripple Atağı: Hepsini Sattı!

Özel menkul kıymetler piyasalarına likidite sağlayan bir yatırım firması olan Linqto, bu hafta kısa süreliğine Blockchain şirketi Ripple hisselerini tüketti. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Ripple hisseleri Linqto’da tükendi

Linqto Dijital Varlık Satış Direktörü Nick Burrafato, 14 Şubat’ta şirketinin “Ripple hisselerinin tükendiğini” tweetledi. Daha sonra, daha fazla hisse eklendiğini söyledi. 15 Şubat tarihli tweetinde Burrafato, bir kez daha “çok sınırlı miktarda Ripple hissesinin Linqto platformuna ulaştığını” söyledi. Firma defalarca Ripple hisselerini sattı, ancak haberler yine de Ripple ile ilgili yatırımlar için yüksek talep olduğunu gösteriyor.

Ripple henüz bir halka arz gerçekleştirmedi, bu da yatırımcıların şirkete geleneksel pazarlar aracılığıyla yatırım yapmak için çok az seçeneği olduğu anlamına geliyor. Linqto, Ripple’daki kendi yatırımını temsil eden hisseler sunuyor. Haber, Ripple’ın C Serisi hisselerini 15 milyar dolarlık bir değerlemeyle geri almasından sadece haftalar sonra geldi. Bu finansman turu 2019’da gerçekleşti ve 200 milyon dolar topladı. Tur, Tetragon Financial Group tarafından yönetildi; SBI Holdings ve Route 66 Ventures da katıldı.

Ripple’ın SEC ile mücadelesi sürüyor

Bugünün haberleri, devam eden bir Ripple davasındaki gelişmelerin ardından geliyor. Aralık 2020’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple’ın devam eden XRP satışlarının kayıtlı olmayan menkul kıymetlerin satışını içerdiğini ve düzenlemeleri ihlal ettiğini iddia etti. Şimdi, bu dava önemli bir tarihe yaklaşıyor. 17 Şubat, ABD Bölge Yargıcı Analisa Torres’in davada önemli bir kanıt olarak kabul edilen iki notu açması ve yayınlaması için son tarih.

SEC, belgelerin şirket ve kurucu ortağı Chris Larsen’in XRP tokenının federal yasalara göre bir menkul kıymet olarak kabul edileceğinin farkında olduklarını gösterdiğine inanıyor. Şirket ve Larsen, düzenleyicinin bu notları yanlış nitelendirdiğine inanıyor. Davanın sonucu muhtemelen XRP tokeninin kaderini belirleyecek ve tüm kripto endüstrisi için bir standart belirleyebilecek. Yazım sırasında XRP, yüzde 1.3’lük bir artış ile 0.83 dolardan el değiştiriyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago