Categories: Bitcoin Haberleri

Ünlü Türk Analistten Bitcoin ve Altcoin yorumları

Kripto para dalı, son saatlerde hayli hareketli bir periyot yaşıyor. Başkan kripto para ünitesi Bitcoin, uzun bir ortadan sonra karşılaştığı sert satış baskısıyla birçok yatırımcıyı endişelendirdi. Lakin, piyasadaki boğa algısının ansızın dağılmasıyla birlikte, yaşanan düşüşlerin varsayım edildiği kadar makus olmadığı düşünülüyor. Türk kripto analisti Crypto Kemal, Bitcoin deki bu durumu kıymetlendirerek piyasaya dair kıymetli bir tahlil sunuyor.

Crypto Kemal’in Analizi

Crypto Kemal, son düşüşlere karşın birçok altcoinin takviye düzeylerinin üzerinde kapanış yaptığını belirtiyor. Bu durumu “pozitif” olarak kıymetlendiren Kemal, bilhassa Bitcoin’in trendin altını temizlediğini ve durumu tam olarak anlamak için bir gün beklenmesi gerektiğini söz ediyor. Şayet Bitcoin, 35,500 doların üzerinde kapanış yaparsa, bu düşüşü atlattığımız manasına geleceğini vurguluyor.

Stratejik Değişiklik

Analist, piyasadaki ve Bitcoin deki dalgalanmalara karşı aldığı stratejik bir durum değişikliğini de paylaşıyor. Yatırım yaparken 3 kaldıraçlık durumunu sata sata 1.5 kaldıracına düşürdüğünü açıklıyor. Şayet 10 kazanmışsa, 3’ünü geri verdiğini belirtiyor. Fakat, tüm konumları kapatmamış olması, gelecekte kripto para ve Bitcoin deki mümkün bir dönüşe hazır olma stratejisinin bir yansıması olarak kıymetlendirilebilir.

Umutsuzluk Yok

Crypto Kemal, son kelamlarında, sağlıklı bir formda hareket etmek ve Bitcoin piyasanın geleceğini pahalandırmak ismine kıymetli bir adım attığını tabir ediyor ve yarın tekrar piyasaya odaklanacaklarını belirtiyor.

Kripto para ve Bitcoin dünyasında yaşanan dalgalanmalar, birçok yatırımcının kaygısını artırmış olsa da, Crypto Kemal’in Bitcoin tahlili, durumun büsbütün umutsuz olmadığını ve piyasadaki potansiyel toparlanmanın işaretlerini taşıdığını gösteriyor. Yatırımcılar, Bicoin piyasasındaki gelişmeleri yakından takip etmeye ve uzman görüşlerinden faydalanmaya devam etmelidirler.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 ay ago