Categories: Altcoin Haberleri

Tanınan Altcoin Enjin Coin (ENJ) Nedir?

Enjin Coin, Ethereum ağının Blockchain zincirine inşa edilen bir kripto para birimidir. ENJ Coin, 2009 yılında kurulan Inj in Network adlı platform tarafından 2018 yılında piyasaya sürülmüştür. Inj in Network markası oyun dünyasında popüler olan markalardan biridir. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Enjin Coin (ENJ) nedir?

ICO’lara olan arzın yüksek olduğu zamanlarda piyasaya sürülen ENJ Coin, ICO üzerinden 18.9 milyon dolar toplamayı başardı. Enjin Coin, oyunlarda kullanılan bir kripto paradır. Projenin amacı ise, oyun içi öğe alımında, oyun içindeki seviye arttırma ve oyun oynayarak kullanıcılarına ENJ Coin kazanmasını sağlamaktır. Enjin (ENJ) Coin’in rakiplerinden en büyük avantajı ise oyun dünyasında yıllardır tanınan bir şirket olmasıdır. Bu sayede piyasada çok kolay bir şekilde yer edinmeyi başarmıştır. 

ENJ Coin, oyunlarda satılan oyun içi öğelerin satışını kolaylaştırmak ve daha güvenli hale getirmek için blockchain altyapısını kullanmaktadır. Ayrıca, kullanıcılar Blockchain varlıkları oluşturabilir, yönetebilir, işlem yapabilir ve başkalarına da sunabilir.  Oyun içinde ENJ Coin ile satın alma işlemlerinin yanı sıra oyun içinde kazanılan ödüller de ENJ Coin’e çevirmek mümkündür. Ancak her şeyden önce kullanıcıların Ethereum tabanlı bir cüzdana sahip olması gerekmektedir. 

Avantajları

  • Inj in Network tarafından piyasaya sürülen ENJ Coin, 13 yıldır oyun sektöründe 20 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşmıştır. Bu sayede herhangi bir projede rakiplerine göre daha avantajlıdır.
  • ENJ Coin, Ethereum üzerinde işlem görülen bir ERC-20 tokenıdır. ERC-1155 akıllı kontraktlarını desteklemektedir.
  • Enjin Coin’in sahibi olan Inj in Network, Samsung ve Unity gibi büyük firmalarla birçok anlaşmalar yaptı ve bu sayede oyun sektörünün dikkatini çeken ENJ Token’ı daha fazla oyunlarda görebiliriz.

Nasıl satın alınır?

Enjin (ENJ) Coin, erişebilirliği yüksek bir kripto paradır. Birçok borsada işlem yapılabilmektedir. Enjin Coin (ENJ)’e Binance gibi popüler ve yüksek işlem hacimli borsalardan da ulaşabilirsiniz. 

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago