Categories: Bitcoin Haberleri

Tahvil Hükümdarı: Bitcoin Bu Tabanlara Kaydığında Almalısınız!

Doubleline Capital’in CEO’su ve milyarder Jeffrey Gundlach, yaklaşan bir durgunluk tehdidi ile mevcut fiyattan Bitcoin (BTC) satın almanın pratik olmadığına inanıyor. Milyarder Jeffrey Gundlach, “Bitcoin spekülatörler içindir ve 25.000 ABD doları veya altında bir değerdir” görüşünde. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

Bitcoin ne zaman alınır?

“Tahvil kralı” olarak da bilinen Jeffrey Gundlach, Bitcoin (BTC)’in bir spekülasyon aracı olduğunu söyledi. Amiral gemisi kripto paranın fiyatındaki son değişikliklere atıfta bulunarak, kripto paralara yatırım yapma konusundaki görüşünü dile getirdi. Gundlach, doğasına aykırı olduğu için kripto para birimine hiçbir zaman yatırım yapmadığını belirtti. Ünlü milyarder konu hakkında şöyle diyor:

Bitcoin şu anda spekülatörler içindir. Satın almamanızı tavsiye ederim. İnsanlar çıktıkça dalgalı olacak. Belki de 25.000 dolardan satın almalısınız…Tahviller benim korkaklık kültürüme uyuyor. Ben bir tür anti-momentum yatırımcısıyım ve Bitcoin sadece momentum yatırımcıları içindir.

Ayrıca, yatırımcı bu yıl veya önümüzdeki yıl küresel bir ekonomik durgunluğun beklenebileceği konusunda uyardı. Gundlach, 2022’nin ikinci yarısında resesyon olasılığının sıfırdan farklı bir olasılık olduğunu vurguladı. ABD Merkez Bankası faiz oranlarını yükseltir ve tahvillerini keserse, varlık fiyatlarını etkileyebilir ve ekonomiyi resesyona sürükleyebilir. Milyarder işadamı şöyle diyor:

Tahvil piyasası şimdiden ekonomik bir yavaşlama öneriyor. Ekonomi daha düşük ve daha düşük faiz oranlarında bükülmeye devam ediyor, bu yüzden Fed’in oranları yalnızca dört kez artırması gerektiğini düşünüyorum ve çok sayıda durgunluk sinyali görmeye başlayacaksınız.

Geçen yıl Huobi Research’e göre, ABD Federal Rezerv politikasındaki bir değişiklik kripto para piyasasını olumsuz etkileyebilir. ABD Merkez Bankası FED‘in son zamanlarda olağan zaman diliminden ziyade Mart ayında faiz artırımına gidilebileceğini belirtmesi, son piyasa düşüşüne neden oldu.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago