Categories: Bitcoin Haberleri

Popüler Analist Ana Hatlarıyla Bitcoin’in En Yakın Potansiyel Alım Bölgelerini Belirledi

Kriptokoin – Mevcut Bitcoin (BTC) fiyat hareketinin yükseliş ya da düşme eğilimi gösterip göstermediği konusunda sürekli bir tartışma söz konusu. Kısa ve orta vadeli fiyat hareketleri öngörülemez kalırken, uzun vadeli hesaplamalar Bitcoin’in sonunda 1 milyon dolara ulaşabileceğini gösteriyor.

Bitcoin 21 milyon tokenlik sabit bir tedarik durumuna sahip olduğundan, enflasyonun etkilerine karşı bağışıklık kazanması muhtemel. Aynı şey USD için söylenemez. Bu nedenle, BTC / USD oranı sabit bir enflasyon oranında artmakta. Teorik olarak, bir yıl sadece Bitcoin’in tutulması, fiyatında herhangi bir gerçek artış hesaba katılmadan, enflasyonun olduğu kadar alım gücünün de artmasına neden olacak.

Kısa vadede, Bitcoin fiyatı 25 Ekim’den bu yana düşüyor. Fiyatın geri alınmasında başarılı olabilecek iki ana destek alanına yaklaşıyor. Kripto para yatırımcısı @crediblecrypto, Bitcoin fiyatının neredeyse ikinci büyük alım bölgesine 8 bin-8 bin 300 dolara ulaştığını belirtiyor. Bitcoin fiyatı 8 bin 600 dolara yükseldikten sonra bu bölge geri dönüş sağlayabilecek en yakın alana işaret ediyor.

Bitcoin fiyatının ne zaman ulaştığına bağlı olarak, fiyatın bu seviyelere ulaşması için mevcut işlem modelinde bir bozulma gerekebilir.

Bitcoin fiyat hareketine daha yakından bakalım ve bu düşüşün muhtemel olup olmadığını görelim.

Bitcoin’in Destek Seviyeleri

Bitcoin fiyat hareketine daha yakından baktığımızda, 8 bin 600-8 bin 700 dolar seviyesindeki destek seviyesinin (0.5 Fib) düşüş eğilimi gösteren bir yıldız yaratılmasının gösterdiği gibi direnç gösterdiğini görüyoruz. Bununla birlikte, ikinci alım bölgesinin iki daha spesifik alım alanına bölünebileceğini düşünüyoruz:

8 bin dolar

8 bin 300 dolar

8 bin 300 doların altındaki bir kırılma büyük olasılıkla 8 bin dolara doğru hızlı bir düşüşe neden olacaktır. Aynı zamanda inen kamaların kırıldığını da gösteriyor.

Bitcoin fiyat hareketine daha yakından baktığımızda, BTC’nin 8 bin 400 dolarda çift dip yaptığını görüyoruz – bu da daha düşük fitiller ile birleştirildi. İkinci alt, bir boğucu yuvarlanan şamdan ile karakterize edildi.

Desenin yüksekliğine bağlı olarak, bu aralıktaki bir kırılma bizi 8 bin 700 dolara çıkaracak.

Bitcoin Hedefi

Ayrıca, hem RSI hem de MACD büyümekte olan bir boğa ayrışması göstermekte. Bu, yukarı doğru bir hareketin depoda olduğunu ve Bitcoin’in kamaların direnç çizgisine ulaşacağını göstermekte. Bu nedenle, bir kırılma göz ardı edilemez.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

3 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

3 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

3 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

3 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

3 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

3 hafta ago