Categories: Altcoin Haberleri

Kripto Milyoneri: Bu Altcoin’i Satmayın! Patlayacak

Bir altcoin milyoneri olan Hollandalı Etienne vantKruys, son zamanların popüler altcoin’i olan Terra (LUNA) için rekor seviyeler öngörüyor. Milyoner isim, şu anda 58 dolar seviyesinde işlem gören LUNA’nın 500 doları görebileceğini iddia ediyor. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Hollandalı milyonerin odağında bu altcoin var!

Yakın zamanda New York Times’ta yer alan bir habere göre Hollandalı Etienne vantKruys, Terra’nın (LUNA) fiyatının şu anki seviyesinden yaklaşık 10 kat daha artış yaşayabileceğini ve beş yıl içerisinde 500 dolara ulaşabileceğini öngörüyor. VantKruys, ufukta görülecek seviyenin bu olduğu düşüncesiyle hareket ettiğini belirtiyor.

LUNA milyoneri, partnerine bir ev satın almak için elindekilerin bir kısmını satsa da, gerisini tutmaya devam edeceğini iddia ederek LUNA’nın fiyat değişimlerinden etkilenmediğini ortaya koyuyor. Habere göre vanyKruys, LUNA’yı bir doların altında işlem görürken satın aldı. Bu sırada 25.000 dolar değerinde altcoin’i sepetine ekledi ve böylece ciddi bir kâr elde etmeyi başardı.

Terra fiyatında ve ağında son durum nedir?

Bu sırada Terra, yıllık bazda yüzde 1.800’lük getirisiyle öne çıkıyor. En düşük seviyesinden en yüksek seviyesine çıkarken ise toplamda yüzde 17.500 oranında değer artışı yaşadı. Ancak kripto paranın Ocak ayını çeşitli mücadelelerle geçirdiğini belirtmekte fayda var. Daha önce de bildirdiğimiz üzere Terra tabanlı merkeziyetsiz finans protokolleri Anchor ve Wonderland gibi platformlarda yaşanan skandallar sebebiyle LUNA da olumsuz etkilendi.  Yakın zamanda Bitcoin ve genel olarak kripto para birimi piyasasının toparlanmasıyla LUNA, 44 dolardan 60 dolara kadar yükselmeyi başardı.

Ancak 27 Aralık 2021 tarihinde gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103.34 doların yüzde 43.8 kadar altında işlem görüyor.  Terra’nın ağında da önemli gelişmeler oluyor. Yakın zamanda Terraform Labs’ın kurucusu Do Kwon, bu hafta Terra topluluğuna yeni bir teklif sundu. Teklife göre LUNA sahipleri ABD’deki dört büyük spor liginden birinde oynayan henüz ismi verilmeyen bir ekiple beş yıllık yeni bir sponsorluk yapılıp yapılmaması konusunda topluluğun düşüncelerini merak ediyor.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago