Categories: Analiz

Josh Rager: Bitcoin Düşüşleri Devam Edecek

Ünlü kripto para analistlerinden olan Josh Rager, Bitcoin yatırımcılarına seslenerek dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bitcoin’in şu anki halinden hiç memnun olmadığını dile getiren Rager, Bitcoin’in 8 bin 700 dolara kadar düşebileceğini açıkladı. Kripto paralarda yaşanan sert düşüşlerden sonra yatırımcıların kararsız olduğunu dile getiren ünlü isim, özellikle Bitcoin yatırımcılarını zor günlerin beklediğini ifade etti. Bitcoin’de gerçekleşen düşüşten sonra panikleyen BTC yatırımcıları, panik satış tabir edilen satışlara başlamasıyla değer kaybı çok daha üst boyutlara ulaştı. En son yaşanan düşüşle 10 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin, panik satışların etkisiyle birden 9500 dolara kadar geriledi.

Panik satışların kripto paralarda dahil olmak üzere birçok yatırım aracı için tehlikeli olduğunu savunan Josh Rager, yatırımcıları bu konuda uyardı. En son yaşanan ağır kayıpta yatırımcıların biraz daha soğukkanlı davranmasıyla sonucun bu kadar ağır olmayacağını da dile getirdi. Rager, Bitcoin’deki düşüşlerin biraz daha süreceğini ancak çok ciddi kayıplarında yaşanmayacağını ifade etti. Bundan sonraki süreçte kripto para yatırımcılarının daha fazla soğukkanlı olması gerektiğini de sözlerine ekledi. Çünkü yatırımcıların korkuyla hareket ederek ellerindeki varlıkları hızlı bir şekilde satması, mevcut varlığın çok daha fazla değer kaybetmesine sebep olabiliyor. Bitcoin’in kısa bir süre daha değer kaybedeceğini ifade eden Rager, bu düşüşlerin ne kadar daha süreceği ile ilgili herhangi bir bilgi vermekten kaçındığı da dikkatlerden kaçmadı.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago