Categories: Bitcoin Haberleri

Glassnode Analistleri: Eylül Bitcoin İçin Sürprizlere Gebe!

Lider kripto Bitcoin Ağustos ayını düşüşle kapatma yolunda ilerliyor. Bununla birlikte, kripto tahlil firması Glassnode’un kurucu ortakları Bitcoin’in önümüzdeki ay güçlü bir performans sergileyeceğini kestirim ediyor.

Eylül Bitcoin için ne getirecek?

Sosyal medya platformu X’te Negentropic kullanıcı ismini paylaşan Glassnode kurucu ortakları Jan Happel ve Yann Allemann, Bitcoin’in momentum göstergesi olan nispi güç endeksinin (RSI), Cuma günü başlayacak olan Eylül ayına yanlışsız başkan kripto için yükselişe geçtiğini söylüyor. Lakin kurucu ortaklar, Bitcoin fiyatının 25.500 dolarlık kilit düzeyin altına düşmesi halinde üst istikametli bir hareketin sıkıntı olacağı konusunda uyarıyor. “Bitcoin’in Ağustos Trendlerinin Kodunu Çözmek: Sırada Ne Var?” başlığı altında analistler şu değerlendirmeyi yapıyor.

  • Giriş: Bitcoin fiyatının Ağustos ayındaki seyri kripto dünyasının dikkatini çekti. Haziran 2022’den bir anı üzere, günlük izafi güç endeksi (RSI) insanların Eylül ayını merak etmesine neden oluyor. Sorular, 25.500 doların altındaki acı ve 26.000 doların üzerindeki alım buyruklarının eksikliği hakkında ortaya çıkıyor.
  • Grafikler ve Artık: Grafikler, muhtemelen 25.200 dolar düzeyini etkileyen daha zayıf kısa vadeli güç öneriyor. Bu, nötr uzun vadeli görünümden farklı.
  • Görünüm: RSI mümkün bir geri dönüşün ipuçlarını veriyor. Bu yüzden, Eylül ayının Bitcoin için uygun haberler getirmesi mümkün. Lakin dikkatli olmamız gerekiyor. Zira 25.500 doların altına inerse 26.000 doların üzerine çıkması kolay olmayacak. Bu istikrar önümüzdeki yolu şekillendirecek.
Kaynak: Negentropic

Glassnode: BTC satıcıları buhar kaybediyor!

Grafiklerine nazaran, Bitcoin’in RSI’ı 0 ila 100 ortasında bir ölçekte 30’un çabucak altında yer alıyor. Bu da çoklukla aşırı satım bölgesini gösteriyor. Analistler ayrıyeten şu anda Bitcoin piyasasına ayılar hakim olsa da BTC satışlarının yavaşladığını söylüyor. Bitcoin’in 27.000 dolar düzeyini yine test etmesini sağlayabilecek bir rahatlama rallisini yakından izliyorlar. Bu doğrultuda analistler, şu değerlendirmeyi yapıyor:

BTC Satıcıları Buhar Kaybediyor. BTC’nin 26.500 dolar takviyesinin altına düşmesinin akabinde satış baskısı zayıflarken satıcılar da güç kaybediyor. Sistemin gücüne dair birinci işaretler ortaya çıktı. Lakin 26.000 dolarda güçlü long durumlar için talep yetersiz. Fiyat 25.230 dolarlık sağlam takviye üzerinde sıçradı. Boğalar rahatlama rallisinde 26.500 doların üzerinde 27.000 dolar direncine ulaşacak. Temkinli olun, short’lar denetimi ele alıyor.

Kaynak: Negentropic

Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin hafta sonu yatay bir seyir izliyor. BTC son 24 saatte %0,1 düşüşle yazı sırasında 26.059 dolardan süreç görüyor.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago