Categories: Altcoin Haberleri

Elon Musk’tan Warren Buffett’in Sağ Koluna Kripto Para Tokadı!

Tesla CEO’su Elon Musk,milyarder Warren Buffet’ın şirketi Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı Charlie Munger’ın son zamanlarda yaptığı kripto para eleştirilerine yanıt verdi. Tesla CEO’su, Munger’ın, Tesla’yı zamanında nasıl küçümsediğini hatırlattı. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Elon Musk, Charlie Munger’ın Tesla’ya yönelik düşüncelerini hatırlattı

Milyarder Elon Musk, Warren Buffett’ın şirketi Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı Charlie Munger ile olan bir anısını Twitter üzerinden anlattı. Bunu, Charlie Munger’ın “hiçbir kripto paraya yatırım yapmadığı için gurur duyduğu” açıklamalarına cevap olarak verdi. Musk, Munger’ın bir keresinde bir öğle yemeğinde Munger’ın “bütün masaya” Tesla’nın başarısız olacağını söylediğini iddia ediyor.  Açıklamasına göre Musk, yıkıcı yorumun kendisini üzdüğünü kabul ederken, Munger’a düşük başarı şansına rağmen Tesla’nın denenmeye değer olduğunu söyledi.

Musk’ın azim ve kararlılık hikayesi, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da dahil olmak üzere yatırım topluluğu üyelerinden çok sayıda yorum aldı. Bazıları, Elon Musk’ın Munger’a kripto paralar konusunda “şimdiye kadarki en iyi yanıtı” verdiğini düşünüyor.

Munger’ın kripto para yorumları nelerdi?

Charlie Munger Çarşamba günü kripto para birimi traderlarını hızlı bir şekilde zengin olmaya çalışmaları sebebiyle sert bir şekilde eleştirdi ve kripto ticaretini doğrudan yasaklama konusunda başarısız olduğunu düşündüğü için ABD’yi suçladı. “Ülkemizin Bitcoin ve benzeri için çıldırmasının iyi olduğunu düşünmüyorum. Nefret ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Munger, ABD’nin kripto ticareti konusundaki tutumuna yönelik “Buna izin vermek büyük bir hataydı. Şişeden kötü bir cin çıktı,” diyor. Buna karşılık Munger, Eylül ayında başlattığı kripto para birimi yasağından ötürü Çin’i övdü. Munger, hükümetin kripto paraların sağlam bir şekilde düzenlenmesi konusundaki iştahına dair şüphelerini dile getirdi. Efsanevi yatırımcı, kripto para birimlerini “zührevi hastalıklara” benzetti ve bu, kripto para topluluğunu kızdıran sert bir yorum oldu. Milyarder, kriptolara hiç dokunmamış olmasından da gurur duyuyor. Geçtiğimiz yıl, Elon Musk’ı da kendisine aşırı güvendiği için eleştirmişti.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago