Categories: Bitcoin Haberleri

Efsane İsim: 3. Dünya Savaşı Çıkmadan Altın ve Bu 3 Coin’den Alın!

Felaket kahini Robert Kiyosaki, yeni öngörüleriyle yine gündemde. ‘Zengin baba, fakir baba’ serisinin yazarı ünlü isim, 3. Dünya savaşından bahsediyor, ABD dolarının çökeceğini iddia ediyor ve takipçilerine paralarını park edebilecekleri güvenli liman altın ve gümüş ile birlikte 3 kripto para öneriyor.

Kıyametten önce alınacaklar listesi: Altın, gümüş, BTC, ETH ve SOL

Kriptokoin.com haberlerinde de tahminlerine ve paylaşımlarına yer verdiğimiz Robert Kiyosaki, Will Smith’in Oscar törenindeki tokadına atıf yaparak, ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i tokatladığını söylüyor ve 3. Dünya savaşı çıkmadan alınacaklar listesini açıklıyor: Altın, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana (SOL).

Will Smith, Oscar’da Chris Rock’ı tokatladı. Biden dünya sahnesinde Putin’i tokatladı. Dünyanın başı zehirli erkeklikle dertte. Ulusal borç çatıyı deldi geçti. Biden sebep olduğu enflasyondan Putin’i suçluyor. Dolar çökmek üzere. 3. Dünya savaşı çıkmadan önce daha fazla altın, gümüş, Bitcoin, Ethereum ve Solana satın alın.

Felaket kahini Robert Kiyosaki, bir sonraki tweet’inde “Mr Wonderful” lakaplı Kevin O’Leary’nin iddiasına değiniyor ve ABD Başkanı’na yüklenerek, sürecin savaşla sonuçlanabileceğini söylüyor:

Mr. Harika Kevin O’Leary, Putin’in bir av kazasıyla karşılaşacağını iddia ediyor. Biden da aynı şeyi söylüyor. Kevin O’Leary neden bahsettiğini biliyor ama Biden bir stand-up komedyeni. Putin “kaybolursa” korkarım sıradaki savaş olabilir. Akıl sağlığı için dua edin. Dikkatli olun.

Sık sık “Fakirlerin en büyük hatasının, borç parayla lüks eşya ve araba almak” olduğunu belirten efsane isim, daha önceki paylaşımında da ABD ekonomisinin açmazlarından bahsederek, doların çökeceğini ve bundan korunmak için altın, gümüş ve Bitcoin (BTC) alınmasını tavsiye etmişti:

Sonraki kurtarma doları yok edecek. Boomer emekli maaşları iflas edecek. Daha fazla sahte dolar yazdırmak bu sefer çalışmayacak. Fed’in çöküşü kurtarma çabası ABD dolarına olan güveni yok edecek. Çalışmaya devam et. Tanrının doları altın ve gümüşü ve insanların doları Bitcoin ve kripto varlıkları almaya devam edin. Dikkatli olun.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago