Categories: Bitcoin Haberleri

Dan Morehead: “Bitcoin 356 Bin Dolar Olacak”

Başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasasının değer kaybettiği şu günlerde analistler tarafından yapılan yorumlar dikkatleri çekiyor. Ünlü kripto para analisti Dan Morehead yaptığı açıklamayla gündeme oturdu. Ünlü isim Bitcoin’in değer kaybettiği ve 10 bin doların altına düştüğü şu günlerde adeta yatırımcıların derin bir nefes almasını sağladı. Morehead, Bitcoin’in 356 bin dolara ulaşacağını açıklayarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Bilindiği üzere Bitcoin son zamanlarda ciddi şekilde kan kaybediyor. Buna paralel olarak da işlem hacmi bakımından da son zamanların en kötü seviyesine ulaşmış durumda. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen kripto para analistleri yaptıkları yorumlarla bu tablonun değişeceğini yatırımcılara hatırlatıyor.

Ünlü analist Dan Morehead, Bitcoin’in 2019’un sonuna kadar 42 bin doları aşacağını iddia ediyor. Pantera Capital’inde CEO’su olan Morehead, şirketin bundan sonraki süreçteki performansı için Bitcoin’in fiyat analizini yapmak mecburiyetinde olduklarını belirtti. Morehead, senelik bileşik büyümenin göz önüne alınmasıyla Bitcoin’in 2021 senesine kadar 356 bin dolara ulaşacağını öngördüğünü ifade etti. Kripto para piyasası son zamanlarda inişli çıkışlı bir grafik çizerek yatırımcılarında alacağı pozisyonu zorlaştırıyor. Güvenin ve dengenin olmadığı bu zamanlarda insanlar yatırım yapmaktan çekiniyor. Nisan ayında başlayan boğa piyasasının son bulduğu da yapılan yorumlar arasında. Ancak Morehead tüm bu iddiaların gerçekten uzak olduğunu ifade ederek kripto para yatırımcılarının panik yapmadan bu sürecin geçmesini beklemeleri gerektiğini savundu.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago