Categories: Altcoin Haberleri

Bu NFT Tokenleri, CryptoPunks’ı Bile Solladı: Patladı!

Azuki adlı anime NFT tokenleri 300 milyon dolarlık satış hacmini görüyor ve bu haliyle şimdiden Bored Apes ve CryptoPunks’ı geride bırakmış görünüyor. Anime avatarlarından oluşan bir NFT koleksiyonu olan Azuki, bir aylık satışlarda Bored Apes ve CryptoPunks’ı geride bıraktı. Azuki şu anda 344 milyon doları aşan satış hacmiyle en çok işlem gören sekizinci koleksiyon. Forbes’un bildirdiğine göre, içerik oluşturucular sonunda bir animasyon dizisi ve oyun elde etmeyi hedefliyorlar. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Yeni gözde bu NFT tokenleri

The Bored Ape Yacht Club ve CryptoPunks, şimdi NFT koleksiyonları arasında en üst sıralarda yer almak için 10.000 anime benzeri karakterle rekabet ediyor. Gelecek vadeden bir anime NFT koleksiyonu olan Azuki, bu yılın başlarında piyasaya sürüldü ve yalnızca son 30 günde 300 milyon dolardan fazla satış gerçekleştirdi ve geçen ay dijital tahsilat işlemlerinde 1 numara oldu. Bu bilgiler OpenSea verilerine dayanıyor. Blockchaine bağlı dijital sanat eserleri olan NFT’ler, yalnızca 2021’de 41 milyar dolardan fazla satışla geçen yılın başından bu yana popülaritesini artırdı. Gelişmekte olan piyasaya, her ikisi de en az bir milyar dolar değerinde tüm zamanların işlem hacmine sahip olan ve tüm zamanların işlem hacminde ilk iki sırayı oluşturan ikonik CryptoPunks ve Bored Ape Yacht Club koleksiyonları hakim oldu.

Kendini “internetin patencileri” olarak adlandıran Azuki, yine de onlara yetişiyor. OpenSea’ye göre, şu anda 344 milyon dolar değerindeki Etheri aşan satışlarla genel olarak en çok işlem gören sekizinci koleksiyon. DappRadar’a göre, tek bir Azuki en az 43.000 dolara, en pahalıları yaklaşık 500.000 dolara satılıyor. Azuki’nin arkasındaki Los Angeles merkezli yaratıcılar, koleksiyonu 12 Ocak’ta OpenSea’de başlattı. İşlemin başlamasından sadece dört dakika sonra, koleksiyonun tükendiğini tweetlediler. Forbes’a göre, gişe rekorları kıran ilk teklif 29 milyon doları buldu. Forbes, yapımcıların Azuki’nin sonunda bir animasyon dizisine, oyunlara ve ürünlere sahip olmasını istediğini bildirdi. Web sitesi, “Bir Azuki, metaversedeki kimliğinizdir – birlikte inşa edelim” diyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago