Categories: Altcoin Haberleri

Bu Metaverse Coin, Tek Günde Yüzde 2.000 Yaptı! Sırrı Ne?

Kripto piyasası bu hafta yaşam belirtileri gösteriyor, Bitcoin ve Ethereum’un her ikisi de hafif fiyat artışlarına tanık oluyor. Metaverse coin tarafında, son 24 saat içinde fiyatı yüzde 2.000’in üzerinde artan, yeni çıkarılan bir token olan MarkMeta’yı (MMT) izledik. Gelin bu projeye bir göz atalım ve fiyatın neden bu kadar yükseldiğini keşfedelim.

Metaverse coin “MMT” fiyatı neden yükseldi?

MarkMeta (MMT) fiyatının %2.000’lik patlaması, büyük olasılıkla, yeni listelenen kripto paraların deneyimlediği normal FOMO çılgınlığının sonucu. MMT, yalnızca PancakeSwap’ta işlem görüyor ve tüm hacim bu merkezsiz borsadan geliyor.

MMT, şu anda 24 saatlik işlem hacminde 766 bin dolara ulaştı. Bu hacim, özellikle MarkMeta’nın şu anda Minimum Uygulanabilir Ürüne veya merkezi olmayan bir uygulamaya sahip olmadığı için biraz fazla olduğu söylenebilir.

Yukarıdaki bscscan verileri incelendiğinde, analist Mark Arguinbaev’e göre MMT token için endişe verici olan toplam arzının %59’unu dört sözleşme adresinin kontrol etmesi. İyi haber, mevcut token’lerin %29’unu tutan en üst adres NULL’dur ve bu token’lerin yakıldığını gösteriyor.

MarkMeta (MMT) nedir?

MarkMeta (MMT), 15 Şubat 2022’de piyasaya sürülen Unreal Engine ile oluşturulmuş gerçekçi görsellere sahip bir BSC MMORPG oyunu. Kullanıcılar, oyunları, merkezi olmayan uygulamaları ve sanal dünyaları kendi platformları aracılığıyla birbirine bağlamak amacıyla projeyi kurdu ve sahiplendi. Big MarkMeta Marketplace, metaverse oyuncularının tüm oyun içi eşyalarını NFT’ler olarak geliştirmesine, üretmesine ve güvenli bir şekilde değiştirmesine olanak tanıyan pazaryeridir.

Okullar ve üniversiteler gibi eğitim hizmetleri, iş toplantıları ve bankacılık gibi üretkenlik hizmetleri, pazaryerleri gibi ekonomi hizmetleri ve oyun ve alışveriş gibi eğlence hizmetlerinin tümü MarkMeta ekosisteminin bir parçası. Buna ek olarak, MarkMeta, tamamen kendi topluluğuna ait olan çeşitli önerilere oy vermekten sorumlu olan bir Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) yapısına sahip. Metaverse coin projesi şu anda yapım aşamasında ve Marketplace, dApp ve Laboratory’nin yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Kriptokoin.com olarak hazırladığımız metaverse rehberlerine (bölüm-1, bölüm-2) göz atmayı unutmayın.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 hafta ago