Categories: Bitcoin Haberleri

Bu Bitcoin Borsası Hacklendi: İşlemler Askıya Alındı!

Blockchain güvenlik ve veri analizi şirketi PeckShield, insanları Bitcoin borsası LCX’in sıcak cüzdanlarının güvenliğinin ihlal edildiği konusunda bilgilendirdi. Tahmini kaybın 6.8 milyon dolar olduğu hesaplandı. LCX, diğer cüzdanları ve varlıkları korumak için güvenlik önlemleri aldıklarını söyledi. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bitcoin ve altcoin borsasına saldırı: 6.8 milyon dolar kaybedildi

Bu sabah PeckShield, insanları LCX sıcak cüzdanlarında güvenliğin ihlal edildiği konusunda bilgilendirdi. PeckShield’a göre tahmini kayıp toplamda 6,8 milyon dolar. LCX, paylaştığı bir Twitter gönderisinde “Platformumuzda bir güvenlik sorunu fark ettik. Şu anda araştırıyoruz ve düzenli güncellemeler sağlayacağız. Kullanıcı fonları güvende,” dedi. Ayrıca, para çekme ve yatırma işlemlerinin geçici olarak askıya alındığını belirtti.

LCX kısa bir süre içinde takipçileri olay hakkında güncelledi. Yeni açıklamalarında, sıcak cüzdanlarından birinin güvenliğinin ihlal edildiğini duyurdular. Diğer cüzdanları ve varlıkları korumak için güvenlik önlemleri aldıklarını bildirdiler. LCX güncellemesine göre, ETH, USDC, EURe, LCX ve diğerleri gibi Ethereum Blockchain’i tabanlı varlıklar, hackerın Ethereum cüzdanına taşındı.

Hacker’ın yukarıdaki ETH adresine göre mevcut durumda cüzdanda hala 7.2 milyon adet LCX tokenı bulunuyor. PeckShield’ın araştırmasına göre, hacker The Sandbox (SAND), Quant (QNT), Chainlink (LINK), Enjin Coin (ENJ) ve Maker (MKR) dahil olmak üzere sekiz tür tokenı adresine aktardıktan sonra LCX kümülatif olarak 6.8 milyon dolar kaybetti. LCX, son olarak, “Bu zor dönemde müşterilerimizden, diğer borsalardan, güvenlik uzmanlarından ve daha geniş kripto topluluğundan gelen destek için teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago