Categories: Altcoin Haberleri

Bu Altcoin İçin Dev Fon: Fiyat Haberle Pik Yaptı!

ICON, birlikte çalışabilirlik teşvik fonuna 200 milyon dolar taahhüt etti. Güney Koreli blockchain, birlikte çalışabilirlik teknolojisini yeni zincirler arası uygulamalar oluşturmak için finanse etmeyi umuyor. Haber üzerine altcoin projesinin fiyatı bir ara yaklaşık %10 artarak 1.10 dolar kadar yükseldi. ICON yazım sırasında, 1.05 dolardan işlem görüyordu. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Altcoin için dev fon

ICON Vakfı, yaklaşık 200 milyon dolarlık bir birlikte çalışabilirlik teşvik programı başlatmayı planladığını duyurdu. Vakıf, Güney Kore’nin en büyük toplayıcı chain olan ICON ağının gelişimini desteklemektedir. Vakıf, bu programın ICON topluluğunu ve ortak ağlarını ICON’un Blockchain İletim Protokolünü veya BTP’yi benimsemeye teşvik edeceğini umduğunu söyledi. Teşvik programı, öncelikle 2017 token satışı sırasında toplanan ICX rezerv tahsisi tarafından finanse edilen beş yıllık bir süre boyunca 200 milyona kadar ICX tokenini dağıtmayı hedefliyor. ICON, BTP’nin zincirler arası iletişim fırsatlarını keşfetmek için diğer ekosistemlerdeki geliştirme ekiplerini çekmeyi amaçlıyor.

Şirkete göre, gelirlerin çoğunluğunun BTP teknolojisi için yeni yüksek kaliteli kullanım senaryoları geliştirmeye gitmesi planlanırken, bir kısmı da BTP’nin mevcut protokoller ve topluluklar içinde uzun vadeli benimsenmesini teşvik etmeye gidecek. Şu anda Binance Smart Chain, Polkadot, Kusama, Moonriver, Astar Network, Edgeware, Acala, NEAR ve Harmony gibi birçok blockchain ile BTP entegrasyonu devam ediyor. ICON Foundation strateji başkanı Scott Smiley, güvenlik ve ademi merkeziyetçiliğin benimsenmedeki önemini şöyle vurguluyor:

Kullanıcılar ve geliştiriciler BTP ile etkileşime girdiklerinde, zincirden bağımsız, ölçeklenebilir ve benzersiz bir şekilde güvenli bir protokolün değerini anlayacaklarından eminiz. Bu teşvik fonu, benimsenme kartopunu başlatmak için piyasaya ihtiyaç duyduğu dürtüyü sağlayacaktır.

ICON kısa süre önce, yükseltilmiş bir çekirdek blockchain motoru, Java akıllı sözleşmeleri için destek, birlikte çalışabilirlik teknolojisi BTP ve güncellenmiş tokenomikleri tanıtan ICON 2.0’ı piyasaya sürdü.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago