Categories: Bitcoin Haberleri

BTC, XRP, DOGE, SOL ve Bu 6 Altcoin İçin Sıcak Varsayımlar Çıktı!

Analist Rakesh Upadhyay’ın Bitcoin, ETH, BNB, ADA, SOL, XRP, LUNA, DOT, AVAX ve DOGE için güncel tahminleri Kriptokoin.com’da. BTC ve altcoinler, Bitcoin 40.000 doları desteğe geri çevirmeyi hedeflerken, genel direnç seviyelerinin üstesinden gelerek olumlu bir notla Ocak’ı bitirmeye çalışıyor. Bitcoin ve büyük altcoinler ayı güçlü bir seviye ile bitirebilir mi? Öğrenmek için en iyi 10 kripto para biriminin tablolarını inceleyelim.

BTC, ETH ve BNB için tahminler

BTC/USDT. Bitcoin güçlü bir düşüş trendinde geri çekildi. Duyarlılıkta bir değişikliğin ilk işareti, 20 günlük üstel hareketli ortalamanın (39.318 dolar) üzerinde bir kırılma ve kapanış olacaktır. Böyle bir hareket, talebin 20 günlük EMA direncinin yakınında arzı aştığını gösterecektir. BTC/USDT çifti daha sonra 50 günlük basit hareketli ortalamaya (43.791 dolar) doğru ilerleyebilir. Tersine, fiyat mevcut seviyeden veya 20 günlük EMA’dan düşerse, ayıların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunduğunu gösterecektir. Analiste göre, parite daha sonra 35.507,01 dolara düşebilir.

ETH/USDT. Ether (ETH), 2,652 dolarda kırılma seviyesinin yakınında dirençle karşı karşıya. Bu, yatırımcıların 31 Ocak mum çubuğundaki uzun kuyruktan görüldüğü gibi düşüşleri satın aldıklarını gösteriyor. Boğalar şimdi tekrar fiyatı 2.652 doların ve 20 günlük EMA’daki (2.802 dolar) kritik direncin üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarırlarsa, satış baskısının düşebileceğini önerecektir. Boğalar daha sonra bir açılış görecek ve çifti kanalın direnç çizgisine itmeye çalışacak. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 20 günlük EMA’dan düşerse, ayılar ETH/USDT çiftini 2.300 ila 2.159 dolar destek bölgesine çekmeye çalışacak.

BNB/USDT. Binance Coin (BNB) 25 Ocak’ta kanala yeniden girdi, ancak toparlanma 400 dolara yakın düştü. Bu, ayıların henüz vazgeçmediğini ve rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Ayılar fiyatı kanalın altına düşürür ve sürdürürse, BNB/USDT çifti kritik destek bölgesini 330 ila 320 dolar arasında tekrar test edebilir. Düşen hareketli ortalamalar ve negatif bölgedeki RSI, satıcıların üstünlüğü elinde tuttuğunu gösteriyor. Bu olumsuz görüş, kısa vadede bir ara vererek geçersizleşecek ve 20 günlük EMA’nın üzerinde kapanacaktır. Parite daha sonra kanalın direnç çizgisine yükselebilir.

ADA/USDT. Boğaların 1 dolarlık psikolojik destekten anlamlı bir toparlanma sağlayamaması, bu seviyede agresif satın alma eksikliğini gösteriyor. Ayılar şimdi avantajlarını artırmaya ve Cardano’yu (ADA) 1 doların altına düşürmeye çalışacak. Her iki hareketli ortalama da aşağı eğimli ve RSI negatif bölgede, bu da ayıların hakim olduğunu gösteriyor. 1 doların altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin bir sonraki ayağının başlangıcına işaret edebilir. ADA/USDT çifti önce 0,80 dolara ve ardından kanalın destek hattına düşebilir.

SOL/USDT. Solana (SOL), son birkaç gündür 80,83 dolar ile 104,82 dolar arasında dar bir aralıkta konsolide oluyor. Boğalar fiyatı aralığın üzerine çıkarmaya çalıştı ancak başarısız oldu ve şimdi ayılar fırsatı yakalamaya ve altcoini 80.83 doların altına çekmeye çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, SOL/USDT çifti düşüş trendine devam edebilir. Parite önce boğaların düşüşü durdurmaya çalışabileceği kanalın destek hattına düşebilir. Çabalarında başarısız olurlarsa parite 66.03 dolara düşebilir.

XRP/USDT. Ripple (XRP), son birkaç gündür 0,54 ile 0,65 dolar arasında konsolide oluyor. Genel direnci geçemedikten sonra, fiyat şimdi aralığın desteğine düşebilir. Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve aşırı satım bölgesindeki RSI, ayılar için avantaja işaret ediyor. Aşağı yönde izlenmesi gereken kritik seviye 0,54 dolar çünkü kırılırsa XRP/USDT çifti 0,50 dolara düşebilir. Yukarı yönde, 20 günlük EMA’nın (0,66 dolar) üzerinde bir kırılma ve kapanış, boğaların geri dönüşünün ilk işareti olacak.

LUNA/USDT. Terra’nın LUNA tokeni, azalan kanalın destek hattından geri tepmeyi sürdürmek için mücadele ediyor. Bu, duyarlılığın olumsuz olduğunu ve talebin daha yüksek seviyelerde kuruduğunu gösteriyor. Eğer sıçrama tekrar daha yüksek seviyeleri sürdüremezse, satıcılar bir fırsatın kokusunu alabilir ve LUNA/USDT çiftini kanalın altına çekmeye çalışabilirler. Mevcut toparlanma devam ederse, boğalar 20 günlük EMA’ya (63 dolar) ulaşabilecek bir yardım rallisi başlatmaya çalışacak. Fiyat bu dirençten düşerse parite tekrar 37.50 dolara dönebilir.

DOGE, AVAX ve DOT için tahminler

DOGE/USDT. Dogecoin (DOGE), son birkaç gündür 0.13 ile 0.15 dolar arasında konsolide oluyor. Bu, boğaların desteğin yakınında satın aldığını ancak fiyatı genel direncin üzerine çıkarmayı başaramadığını gösteriyor. Küçük bir pozitif, RSI’nin satış baskısının düşebileceğini gösteren bir yükseliş ayrışması oluşturmasıdır. Bununla birlikte, alıcılar fiyatı 0,15 doların üzerine çıkaramazlarsa, ayılar yeniden gruplaşabilir ve DOGE/USDT çiftini desteğin altına çekmeye çalışabilir. 0.13 doların altında bir kapanış, daha fazla satışla sonuçlanabilir ve pariteyi 0.10 dolardan psikolojik seviyeye çekebilir.

DOT/USDT. Polkadot‘un (DOT) 16.81 dolardaki güçlü desteğinden zayıf toparlanması, mevcut seviyelerde alım eksikliğine işaret ediyor. Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve aşırı satım bölgesine yakın RSI, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu gösteriyor. Ayılar batar ve fiyatı 16.81 dolar ila 15.83 dolar destek bölgesinin altına tutarsa, düşüş trendinin yeniden başladığını gösterecektir. DOT/USDT çifti daha sonra güçlü desteğe doğru 10.37 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden yükselirse, boğalar pariteyi 20 günlük EMA’nın (20.98 dolar) üzerine çıkarmak için bir çaba daha sarf edecek.

AVAX/USDT. AVAX, kırılma seviyesinde 75.50 dolarda sert bir dirençle karşı karşıya, bu da hissiyatın negatif kaldığını ve ayıların rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Düşen hareketli ortalamalar ve negatif bölgedeki RSI, ayıların üstün olduğunu gösteriyor. Satıcılar şimdi fiyatı 61.06 dolardan acil desteğin altına düşürmeye çalışacaklar. Bunu başarırlarsa, AVAX/USDT çifti 51.04 dolar ile 47.66 dolar arasında güçlü destek bölgesine düşebilir. Boğaların bu bölgeyi kuvvetle savunması muhtemeldir. İlk güç işareti bir kırılma ve 75,50 doların üzerinde kapanış olacak. Alternatif olarak, 47,66 doların altına bir düşüş, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago