Categories: Bitcoin Haberleri

Bitcoin Balinaları Yüklü BTC Satın Alacak

Geçtiğimiz sene ayı piyasasının da etkisiyle çöküş yaşayan kripto para piyasası, bu günlerde toparlanmaya başladı. Çöken piyasadan sonra yatırımcılarının büyük bir bölümünü kaybeden kripto para piyasasının yatırımcıları, her geçen gün değer kazanan kripto paralara geri dönmeye başladı. Kripto para piyasası kaybolan güveni yeniden inşa etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Bitcoin balinaları tarafından gerçekleştirilen hamleden sonra değer kazanan Bitcoin, alınan bilgiler sonucu tekrardan büyük bir sıçrama yaşayabilir. Elde edilen bilgilere göre Bitcoin balinaları, önümüzdeki günlerde tekrardan yüklü şekilde BTC satın almaya başlayacak.

Bugün Bitcoin 5800 dolar sınırını aşmayı başardı. Bitcoin için belirlenen önümüzdeki sınır ise 6 bin dolar. Bu seviyeye gelmesi pek çok analist için kısa vadede imkansızdı ancak Bitcoin imkansızı başardı ve büyük bir sıçrama yaşadı. Yüzde 6’dan fazla değer kazanan Bitcoin’i diğer altcoinlerde takip etti. Ethereum yüzde 4 oranında değer kazanarak 168 dolara, Bitcoin Cash yüzde 9 oranında değer kazanarak 293 dolara, Litecoin yüzde 8 oranında değer kazanarak 80 dolara ulaştı. Bitcoin’de yaşanan bu değer artışı görüldüğü üzere diğer tüm altcoinleri de olumlu yönde etkiledi. Balinaların kısa bir süre içinde tekrardan BTC satın alacak olması ise kripto para piyasasını şu an ki durumundan çok daha öteye bir pozisyona taşıyabilir. Yapılan değerlendirmelerde balinaların, geçtiğimiz günlerde yaptıkları alım gibi bir işlem yapmaları sonucu Bitcoin’in 6 bin doları aşacağına inanılıyor.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago