Categories: Altcoin Haberleri

Binance Son Tarihi Verdi: Bu Coinlerin Yatırımcıları Dikkat!

Binance kullanıcıları bugün ‘notice of deposit address expiring’ başlıklı bir ikaz bildirisi aldı. Bu ileti, borsanın müşterilerin para yatırma adreslerini değiştireceğini bildiriyor. Dikkat edilmesi gerekenler ve son tarih şu şekilde…

Binance bu coin’lerin para yatırma adreslerini değiştiriyor

Lider borsa, portföy yapısındaki bir güncelleme nedeniyle eski para yatırma adreslerini değiştireceğini duyurdu. Bu değişimden Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon ve Arbitrum üzere tanınan ağlar da etkilenecek.

Özellikle, USDT transferleri için sıkça kullanılan Tron (TRX) ağının para yatırma adreslerinin 28 Mayıs’ta değişeceğini not edelim. Kullanıcıların bu tarihten evvel Binance’den yeni para yatırma adreslerini onaylaması gerekiyor.

Bunlara dikkat

Geçiş süreci, kullanıcının yeni bir para yatırma adresi oluşturması yahut değişiklikle ilgili bir e-posta bildirimi aldıktan 30 gün sonra gerçekleşecek. Bu esnada, uydurma e-postalara karşı ayrıyeten dikkat gerekiyor. Binance onaylı e-postalar dışında hiçbir talebe cevap vermeyin.

Bu ağlarda güncelleniyor

Binance’in atağı 24 ağı etkileyecek. Bu ağlar ortasında Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Optimism, VeChain, Theta ve Waltonchain yer alıyor. Denetim için aşağıdaki öteki ağları kullanıp kullanmadığınızı denetim edebilirsiniz.

  • Arbitrum (ARB), Avalanche (AVAXC), Binance Smart Chain (BSC), Ethereum Classic (ETC). Ethereum (ETH), Fantom (FTC), Polygon (MATIC), Optimism (OP) ve Ronin (RON). AirDAO (AMB), Celo (CELO), Chiliz (CHZ), Cortex (CTXC), Moonbeam (GLMR), Klaytn (KLAY). Moonriver (MOVR), Rei Network (REI), RSK, Theta (THETA). TomoChain (TOMO), VeChain (VET), Wanchai (WAN), Waltonchain (WTC) ve XDAI.

Binance, kullanıcıların daha güzel verimlilik ve fon güvenliği sağlamak için cüzdan altyapısını daima olarak güncellediğini söyledi. Bu nedenle, eski toplu iş altyapısında bulunan küme adreslerini ve notları kaldırıyorlar. Sonuç olarak, ETH ve BSC üzere tanınan ağlardaki coin’lerin de yeni adresleri kullanması gerekecek.

Eski adrese para yatırırsam ne olur?

Binance, eski adreslere yapılan para yatırma süreçlerinin inançlı olduğunu söylese de, bu tıp müddeti dolmuş adreslere yapılan para yatırma süreçleri otomatik olarak kredilendirilmeyecek. Kullanıcının aracılık ile bakiye sayfasına erişerek süreç geçmişinde süreci manuel olarak yapması gerekiyor.

Bakiye bir saat içinde hesaplanıyor. Eski adresler çalışmaya devam ederken, artık otomatikleştirilmeyeceği için kullanıcı için daha fazla iş gerekiyor. Bu nedenle, verimlilik ve güvenliği hedefleyen bir güncelleme olduğundan, değişikliğe dikkat etmek kıymetlidir. Binance’i akıllı telefonları aracılığıyla kullananlar için birebir sürecin Binance uygulaması aracılığıyla yapılabilir.

Binance, günlük süreç hacmi ile dal önderlerinden biridir. Platform, kullanıcıların bilhassa yüksek hacimli süreçler yapmalarını sağlayan bir dizi ticaret aracı sunar. Bununla birlikte, API entegrasyonu ile değişim botlarına imkan tanır. Btcpiyasasi.com olarak Binance’den en son gelişmelere bu sayfada yer veriyoruz.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago