Categories: Bitcoin Haberleri

Binance CEO’su Çalışanları Uyardı: Sessiz Olun yahut İşi Bırakın!

“Sam Lim” (Binance’in eski ahenk lideri) ve “Alvin” (daha evvel iş geliştirme başkanı) ortasındaki sızdırılan iç sohbetler, borsa Menkul Değerler ve Borsa Komitesi (SEC) tarafından açılan bir davayla uğraş ederken sirkülasyona sokuluyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, çalışanlarını uyardı. Zhao, çalışanların şirketten mutlu kalmadıkları takdirde öbür meslek seçeneklerini değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Binance CEO’sundan çalışanlara uyarı

Çinli haber kaynağı Odaily’ye nazaran Changpeng Zhao (CZ), çalışanlara bir mektup yazdı. CZ, mektubunda, Yearn Finance’e katkıda bulunan Adam Cochran’ın bir tweet’ine atıf yaptı. Zhao, SEC’in şirket içi sohbetleri delil olarak kullanmasının saçma olduğunu söz etti. Lakin çalışanları da “Söylediğiniz her şey bir gün mahkemeye (veya internete) düşebilir” diye uyardı. Son olarak, çalışanlara Binance’teki işi sevmiyorlarsa güçlerini boşa harcamamaları davetini yaptı. Bu bağlamda Zhao şöyle yazdı:

Daha da değerlisi, Binance’te (veya rastgele bir şirkette) çalışmaktan şad değilseniz, yöneticinizle konuşmalı ve meslek seçeneklerinizi önemli bir halde değerlendirmelisiniz.

Binance’in şirket içi sohbetlerinde Lin ve Alvin şirketteki uyumlulukla alay ediyorlardı. Adam Cochran’ın paylaştığı ekran manzarası, eski uyumluluk önderi Lim’in Binance’in pak olduğunu “kanıtlayacak hiçbir şeyi olmadığını” söylediğini gösteriyor.

Zhao, çalışanların şirket içi sohbetlerinin şirkete çok ziyan verdiğini söylüyor. Btcpiyasasi.com’dan takip ettiğiniz üzere, Pazartesi günü SEC, Binance’e kayıtsız bir borsa işletmek, klasik denetimleri yanlış beyan etmek ve müşterilerin varlıklarını yönlendirmek suçlamalarıyla bir dava açtı.

SEC davası ve ABD’den gelen düzenleyici dertler nedeniyle Binance.US, USD için kıymetli bir karar aldı. Bu doğrultuda, 13 Haziran’dan itibaren tüm USD para yatırma ve çekme süreçlerini durdurmaya karar verdi.

CZ, kripto para borsasının itibarından endişeli!

Binance’in şirket içi sohbetlerine ait Zhao, sert sözler kullandı. Bu bağlamda CZ, “Bu yalnızca iki adamın 5 yıl evvel ‘özel olarak’ atıp tutması. Bununla birlikte, bu prestijimize son derece ziyan veriyor” dedi. Kelam konusu yorum, “ABD’de lisanssız bir menkul değerler borsası olarak faaliyet gösteriyoruz kardeşim!” dediği sav edilen bir çalışandan geldi.

SEC Lideri Gary Gensler, ajansın Binance yöneticilerinin maddeyi bilerek çiğnediğini gösterdiği argüman edilen iç yazışmalara sahip olduğunu söyledi. Perşembe günü yaptığı bir konuşmada bunların bir kısmından alıntı yaptı. Zhao ise SEC’in birtakım yorumları kullanmasının “çirkin” olduğunu söyledi. CZ, kaleme aldığı notta “Ancak bunu avukatların halletmesine müsaade vereceğiz” dedi.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago