Categories: Bitcoin Haberleri

Bakkt CEO’suna Trump Engeli!

Lider kripto para birimi Bitcoin’e (BTC) endeksli fiziki teminatlı vadeli işlem sözleşmeleri ile kripto para sektörüne çok hızlı giriş yapan Bakkt ve Bakkt’ın CEO’su Kelly Loffler, geçtiğimiz günlerde ABD içerisinde Senatörlüğe aday olacağı söylentileri ile anıldı.

Atlantı’nın yerel haber kaynaklarından AJC’nin 29 Kasım tarihinde aktardığı bilgilere göre, Georgia Valisi Brian Kempy, Bakkt CEO’su Loeffler’i önümüzdeki hafta Senato üyeliğine aday gösterecek. Loffler yaptığı çeşitli açıklamalarda Trump yanlısı bir tablo çizse de, Trump’ın bu durumdan haz etmediği gelen bilgiler arasında.

Loeffler daha önce yaptığı açıklamalarda sınırı güçlendirmeyi istediğini ve duvarı desteklediğini, uyuşturucu ve insan kaçakçılığını sonlandırmayı hedeflediğini, sağlık harcamalarını azaltmayı planladığını ve ABD’nin ulusal egemenliğini hem içte hem dışta savunmak istediğini vurguladı.

”Eğer seçilirsem Başkan Trump, Senatör David Perdue ile beraber duracağım ve Amerika’yı yeniden harika ve büyük yapacağım.”

Loeffler’in yerini doldurmak istediği kişi ise yıl sonunda sağlık problemleri nedeniyle koltuğu bırakacağı belirlenen Johnny Isakson olarak biliniyor. Kaynağı açıklanmayan fısıltılara ve ABD basınında yer alan haberlere göre Kemp önümüzdeki hafta Loeffler’in atamasını bizzat açıklayacak.

Başkan Trump Loeffler’i Sevmiyor

Buna rağmen Başkan Trump da dahil birçok önde gelen parti liderinin bu koltuğa Loeffler yerine Doug Collins’i getirmek istediği bilinmekte. Cumhuriyetçi liderler Collins’in seçilmesi için ciddi bir çaba sarf etti ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bilinmiyor.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago