Categories: Altcoin Haberleri

Analist: Bu 3 Altcoin, Önümüzdeki Haftalarda Parabolik Olabilir!

Bitcoin fiyatının 43.000 doları aşmasıyla altcoin fiyatları bazı korelasyonlar gösteriyor. Bu yazıda, Youtube kanalı Cheeky Crypto analistinin önümüzdeki haftalarda parabolik yükseliş beklediği Fantom (FTM), Harmony (ONE) ve Near Protocol’un (NEAR) son durumlarına göz atalım.

Önümüzdeki haftaların 3 parabolik altcoin projesi

Analistin bahsettiği ilk altcoin Harmony (ONE), merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformudur. Ağ, saniyeler içinde blok oluşturmaya izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamaların çalışma şeklini yenilemeyi amaçlıyor. Harmony’nin başarısının arkasında sağlam teknolojisi ve geliştirici ekibi kadar topluluğu da bulunuyor. Analiste göre inşa sürecinde olan DeFi krallıkları ve Harmony’e katılacak değerler ONE fiyatının karlı bir seçim olmasına yardımcı olabilir. ONE, yazım sırasında 0.353 dolardan işlem görüyor.

Listedeki diğer altcoin Near Protocol (NEAR), topluluk tarafından işletilen bir bulut (cloud) bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış ve düşük işlem hızları, düşük verim ve zayıf birlikte çalışabilirlik gibi rakip Blockchain platformlarını tıkayan bazı sınırlamaları ortadan kaldıran katman Blockchain teknolojisidir. Altcoin projesi, DApp’ler için ideal ortamı sağlar ve geliştirici ve kullanıcı dostu bir platform oluşturur. NEAR fiyatı ayı piyasasına karşı çok güçlü duruş sergiledi ve yazım sırasında 18.39 dolardan işlem görüyor. Tarihsel olarak bunu gördüğümüzde, analiste göre bu tür projeler olağanüstü kazanımlar elde etmeye ve parabolik yükselmeye devam ediyor.

Kriptokoin.com olarak derlediğimiz listedeki son altcoin Fantom (FTM), kendi konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, bir döngüsel olmayan grafik (DAG) akıllı sözleşme platformudur. Altcoin projesi ayrıca yapay zekaya geçti. Fantom oranı kayıt sırasında güçlü ve önümüzdeki birkaç hafta içinde artması bekleniyor. FTM yazım sırasında 3.03 dolardan işlem görüyor.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

5 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

5 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

5 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

5 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago