Categories: Bitcoin Haberleri

Analist Bitcoin, MATIC ve NFT’ler İçin Büyük Haberleri Duyurdu!

Popüler Youtube analisti Lark Davis, kripto paraların piyasadaki konumunu iyileştirebilecek ve fiyat hareketini değiştirebilecek Bitcoin (BTC), Polygon (MATIC) ve NFT’lere dair temel analizlerini paylaşıyor. Ayrıntılar Kriptokoin.com‘da.

Bitcoin (BTC) haberleri

Mortgage kredisi veren Milo, Bitcoin sahiplerinin dolar ve mevduat olmadan gayrimenkul satın almasına izin verecek. Bu hamleyle, kullanıcıların doğrudan Bitcoin harcayabilmesi hedefleniyor. Bitcoin, fiat paraya çevirmeye gerek kalmadan teminat olarak kullanabilecek.

Bir diğer gelişmede, yonga üreticisi Intel, enerji açısından verimli bir Bitcoin madencilik çipi ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Bu, Bitcoin madenciliğinde daha az güce ihtiyaç duyulacak ultra düşük voltajlı bir Bitcoin madencilik çipidir.

Polygon (MATIC) haberleri

Polygon (MATIC) haberlerine geçelim: Polygon EIP1559’u etkinleştirdi. Yükseltmenin her yıl toplam MATIC arzının 0,27’sini yakacağı tahmin ediliyor, bu şu anlık büyük bir miktar değil ama yakım hala devam ediyor. MATIC’in arzı, Polygon’un benimsenme oranları arttıkça yavaş yavaş düşüyor, tahmini %0,27’nin her yıl toplam arzın %0,5’ine veya belki de %1’ine çıktığını görebiliriz.

NFT haberleri

Son haberler NFT’lerle ilgili. NFT platformu OpenSea, aylık 3.5 milyar dolarlık rekor hacme ulaştı. OpenSea bir milyon aktif kullanıcı cüzdanını geçti. Kullanıcılar, gas ücretlerin yüksek bedel ödemek zorunda kalmadan NFT ticareti yapabiliyor.

Diğer gelişmede, Coinbase NFT pazarı, MasterCard ödemelerini destekleyecek. Zorlukları ortadan kaldırarak NFT’leri daha da yaygınlaştırmaya çalışıyorlar. İnsanların sadece gelip kredi kartlarını geçirmeleri yeterli olacak. Bu on yılda gerçekleşen NFT’lerin büyük ölçüde benimsenmesi var.

Bir diğer gelişmede, Animoca Brands, Solana üzerine kurulan Burnt Finance adlı NFT platformu için 8 milyon dolarlık bir finansman turuna öncülük etti.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago