Categories: Altcoin Haberleri

25’ten Fazla Sinyali Çıktı! Yenisi: Ripple Bu Tabanlara Kayabilir!

Ripple (XRP), son iki hafta içinde neredeyse yüzde 68 kazanç elde etti; yine de, sınır ötesi havale tokenının, yükseliş trendi devam etmeden önce bir geri çekilme yaşayabileceği düşünülüyor. Ayrıca on-chain aktiviteye de göz atılıyor. İşte detaylar…

Ripple (XRP), aşırı alım bölgesine yaklaşıyor

Bir indikatöre göre XRP, önemli kazanımlar elde ettikten sonra bir düzeltmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi, son zamanlarda bir yükselişte. 0.55 dolardan yerel bir dip noktaya ulaştıktan sonra son iki hafta içinde yaklaşık yüzde 68 oranında yükselmeyi başardı. Uzmanlara göre yükseliş dürtüsünün önemi göz önüne alındığında, XRP yakında kısa bir geri çekilmeye bağlanabilir. Tom DeMark (TD) Sequential göstergesi yakında XRP’nin günlük grafiğinde bir satış sinyali sunabilir. Kriptokoin.com olarak daha önce bu makalede bildirdiğimiz üzere söz konusu indikatörün son yıllarda 25’in üzerinde kripto para ve Bitcoin sinyali doğru çıktı.

İndikatöre göre düşüş formasyonu büyük olasılıkla yeşil bir 9 mum çubuğu olarak gelişecektir, bu da günlük bir ila dört mum çubuğu düzeltmesinin göstergesidir. Uzmanlara göre hareketli ortalamalara dayanarak, XRP’nin yükseliş trendi tükenmeden önce 1 dolardan 200 günlük hareketli ortalamaya doğru koşabileceği görülüyor. Kâr alımındaki bir artış, fiyatları 100 veya 50 günlük hareketli ortalamaya doğru itebilir. Bu sırada önemli destek seviyeleri olarak sırasıyla 0.85 dolar ve 0.75 dolara işaret ediliyor.

Teknik ve temel faktörler düşüş öngörüyor

Analistlere göre XRP’nin ağ büyümesi, karamsar tezi daha da doğruluyor. Santiment’ten gelen veriler, son zamanlarda yukarı yönlü fiyat hareketinin ağdaki yeni günlük adreslerin sayısında artışla desteklenmediğini gösteriyor. Fiyatlar ve on-chain aktivite arasındaki bu tür düşüş eğilimi, uzmanlara göre, TD kurulumu tarafından tahmin edildiği gibi dik bir geri çekilmeye neden olabilir.  Yukarı yöne bakıldığında, 1 dolarlık bariyerin aşılması ise XRP’nin arkasındaki yukarı yönlü baskıyı 1.24 dolara yükseltebilir.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 hafta ago