Categories: Altcoin Haberleri

2 Analist, 4 Altcoin Belirledi: Destansı Ralliler Geliyor!

Kripto para analistleri olan Altcoin Sherpa ve Justin Bennett, çeşitli altcoin’lere yönelik beklentilerini paylaştı ve beklenebilecek seviyeleri aktardı. Analistlerin odağındaki altcoin’ler Algorand (ALGO), LooksRare (RARE), Polkadot (DOT) ve VeChain (VET) oldu. İşte detaylar…

Altcoin Sherpa, ALGO ve RARE için bu seviyeleri bekliyor

Altcoin Sherpa, ALGO ve RARE hakkında düşüncelerini paylaştı. Öncelikle Algorand’ın (ALGO) şu anki 0.81 dolarlık değerinden neredeyse yüzde 60 artış yaşayacağını öngördüğünü belirtti.  Altcoin Sherpa, ALGO’da kısa vadeli yükseliş eğiliminde olsa da, coin’in 1.29 dolarda tuttuktan sonra düşüş trendine devam etmesini bekliyor.

ALGO dışında Altcoin Sherpa, dibe vurma sürecinde olduğunu söylediği yeni Ethereum tabanlı NFT pazaryeri LookRare (RARE)’den bahsetti. Analist, 3 dolar civarına çıktığında yatırımlarını büyük ihtimalle satmış olacağını belirtirken satın almadan önce 1.80 dolarlık seviyenin aşılıp aşılamayacağını beklemenin en iyisi olduğunu söylüyor.

Justin Bennett: Bu altcoin’ler güçlü sinyaller veriyor

Kripto analisti Justin Bennett, ABD doları biraz güç kaybederken iki altcoin’in güç belirtileri gösterdiğini söyledi. Popüler analist, Twitter’daki 100.000 takipçisine 19.40 doların üzerine çıktığında akıllı sözleşme platformu Polkadot’un (DOT) ralliler için hazır olduğunu söylüyor. Çantasına eklemek için 19.40 doların üzerindeki günlük kapanışı beklediğini söylüyor. Analistin grafiğine göre, 23.23 dolara bir yükselişin ardından 32.37 doların kapıları açılabilir.

Bennett ayrıca şu anda 0.05 dolar olarak fiyatlandırılan VeChain’i (VET) de araştırıyor. Gücünü ölçmek için VeChain’in Ethereum çiftine (VET/ETH) bakıyor ve analizlerine göre VET/ETH’nin büyük bir patlamanın eşiğinde olabileceğini söylüyor. “VET, ETH’ye karşı yükselişe yaklaşıyor. Makro desteği kapatıyor ve Ocak direncini test ediyor,” ifadelerini kullanıyor.

Son olarak, altcoinler bir sıçrama yaşarken, kripto para birimleri de dahil olmak üzere çoğu risk varlığıyla genellikle ters orantılı olan ABD doları endeksinin (DXY), bir çöküş formasyonu kurabileceğinden bahsediyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere birçok analist ve tarihi grafiklere göre bu durum, kripto paralar için yükselişe işaret edebiliyor.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago