Woo Network (Woo Coin) nedir? Woo Network’ün projesi ve geleceği hakkında bilgiler

Woo Network (Woo Coin) nedir? Woo Network’ün projesi ve geleceği hakkında bilgiler

Paylaş
BTC Piyasası: Woo Network (Woo Coin) nedir? Woo Network’ün projesi ve geleceği hakkında bilgiler

İçerik

Kripto para piyasasının hareketli olduğu şu günlerde son zamanların en fazla yatırım alan projelerinden biri olan Woo Network’e dair bilgiler ile sizlerleyiz. Woo Network’ün ve Woo Coin’in sağladığı avantajlar, projesine ait detaylı bilgiler ve nereden alınıp satıldığı ile ilgili rehber içeriğimizi okuyarak Woo Network hakkında derinlemesine bilgiler edinebilirsiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Jack Tan, Mark Pimentel / 2019
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 3 milyar
Dolaşımdaki arzı: 903 milyon
Piyasa değeri: 600 milyon dolar (11 Şubat 2022)
En düşük fiyat: Bilinmiyor
En yüksek fiyat: 2.48 dolar
Projenin amacı: Merkezi ve merkeziyetsiz finans alanında likidite sağlamak.
Kullanım alanları: DeFi ve CeFi

Woo Network projesi nedir?

Binance’in yatırım yaptığı Woo Network, yatırımcıların merkezi finans (CeFi) ile merkeziyetsiz finans (DeFi) ile buluştuğu derin bir likidite ağıdır. Merkezi Olmayan Finans (DeFi), merkezi olmayan blok zinciri kavramını baz alır ve bunu finans dünyasına uygular. Woo Network de bu konuda en yenilikçi proje olarak göze çarpıyor. WOO Network ile alım satım yapan kişilere, kurumlara, borsalara ve DeFi platformlarına, sınıfının en iyisi likiditeye ve düşük maliyetle erişim sağlanır.

Geçen yıl, WOO Network, fiyatlandırmayı iyileştirmek ve slippage’ı azaltmak için likidite ağını ve kurumsal piyasa oluşturma tekniklerini kullanan WOOFi Swap’ın piyasaya sürmüştü ve bunun aracılığıyla Binance Smart Chain’e likidite sağlamaya başladı. WOO ayrıca DYDX, Matcha, ParaSwap, 1inch ve DODO gibi diğer merkezi olmayan protokollere de likidite sağlıyor.

WOO Network, 2019 yılında büyük değişim platformlarına likidite sağlama konusunda uzmanlaşmış bir ticaret firması olan Kronos Research tarafından kuluçka yatırım yapıldı. Bu alanda uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Kronos Research, her türlü kripto paydaşına hizmet etmek için eksiksiz bir özellik paketiyle WOO Network projesini başlattı. Buna risk yönetimine yardımcı olacak gelişmiş emir türleri ve sıfır işlem ücreti dahildir. Sosyal ticaret ve kaldıraçlı vadeli işlem ticareti gibi yaklaşan özelliklerle, WOO Network, hem başlangıç hem de ileri düzey trader’lar için bir platform olarak kesinlikle büyümek için bolca alana sahiptir.

Woo Network’ün sağladığı avantajlar nelerdir?

Yeterince stake edilen token ile sıfır trading ücreti, ücretsiz para çekme ve daha yüksek tavsiye indirimleri. Tüm tüccarlar %0 yapıcı ücretten yararlanırken, WOO token’ları stake edilebilir, böylece alıcı ücretleri %0’a düşürülür.Kurumsal yatırımcılar için artırılmış API ticaret oranı limiti mevcuttur.WOO token airdropları stakerlara dağıtılır.WOO likidite sağlanması için ödüller ve DEX’lerde farming imkanı sağlar.WOO token’ları, Sushi Kashi gibi platformlarda ödünç alma ve ödünç verme için teminat olarak kullanılabilir.

Woo Token nedir?

Woo Token, Woo Network’ün yerel token’ıdır. Toplam 3 milyar WOO token arzının dağılımı, yüzde 50’si ekosistemde ödül olarak, yüzde 20’si ekip için, yüzde 20’si token satışı, yüzde 5’i danışmanlara ve diğer yüzde 5’i de likidite yönetimi için ayrılmıştır.

Woo Token’un toplam arzı sayı bakımından yatırımcıların enflasyonist endişelerine yol açmıştır ancak token’ların geri satın alma ve yakma programı aracılığıyla deflasyonist bir tokenomik modeline sahiptir. Her ay, WOO Network’ün gelirinin yarısı, piyasadaki WOO tokenlerini geri almak için kullanılıyor. Geri alım sürekli olarak yapılırken, token yakma her ayın onuncu gününde gerçekleşir.

Woo Coin geleceği?

Medyanın artan ilgisiyle, zaten sağlam olan kripto para piyasası giderek daha çekici hale geliyor. Bu nedenle, WOO gibi token’ların patlayıcı potansiyeli kesinlikle dikkate değer. Daha fazla kullanıcı WOO Network’e katıldıkça ve düşük ücretlerinden ve gelişmiş imkanlarından yararlandıkça likidite artacaktır. Bu, daha fazla kurumu katılmaya teşvik edecek ve böylece ticari faaliyetleri artıracaktır. FTX ve dYdX gibi borsalar, trader akışı sayesinde katlanarak büyümüş olsa da, WOO’nun önümüzdeki yıllarda benzer bir artıştan yararlanma potansiyeli olduğu söylenebilir.

Bilindiği üzere Binance’in risk sermayesi kolu, kullanıcıları borsalara, kurumlara ve merkezi olmayan finans (DeFi) ağlarına bağlayan bir likidite platformu olan WOO Network’e 12 milyon dolarlık stratejik yatırım yaptığını duyurmuştu. Proje son olarak da, Kasım ayında Avalanche, BitTorrent, Crypto.com Capital ve Three Arrows Capital’in yatırımlarını içeren 30 milyon dolarlık A Serisi yatırım toplamıştı.

Woo Coin nereden ve nasıl alınır?

Büyük sermaye şirketlerinin ve kripto ekosisteminde hatırı sayılır bir saygınlığa sahip 10’dan fazla oluşum tarafından yatırım yapılan Woo Coin, kolaylıkla ulaşılabilir durumda. Woo Token, Binance, KuCoin, Huobi Global, Gate.io, Bybit, Bithumb gibi dev merkezi borsaların yanı sıra UniSwap ve SushiSwap gibi merkeziyetsiz borsalardan alınıp satılabiliyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap