V System Coin (VSYS) Nedir? Nasıl Çalışır?

V SYSTEM, veritabanı ve bulut hizmetlerine odaklanan bir Blockchain altyapı sağlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Projenin başındaki isim olan Sunny King liderliğindeki V SYSTEM Blockchain, yeni inovasyonu Supernode Proof of Stake (SPoS) algoritması ile Blockchain veritabanı için güvenli bir altyapı oluşturmayı hedefliyor.

V System Coin (VSYS) Nedir?

V SYSTEMS (VSYS), Blockchain veritabanı için güvenli bir altyapı platformu oluşturmayı amaçlayan bir Blockchain veritabanı bulut projesi olarak tanımlanıyor. Platform, karmaşık merkezsiz uygulamaların yürütülebilmesi ve yüksek ölçeklenebilirlik, dayanıklılık ve performansla trilyonlarca Blockchain’in etkin bir şekilde çalışmasını desteklemek için merkezsiz bulut veritabanı teknolojisi sunuyor.

V SYSTEMS Blockchain platformu, %51 saldırılarına karşı neredeyse tam dirençli, yüksek ölçeklenebilirlik sunan, hassas, dayanıklı ve yüksek performansa sahip merkezi olmayan bulut veritabanı teknolojisi sunabileceğini iddia ediyor. Bununla beraber yapılan açıklamalara göre V SYSTEM ağı; finans, eğlence, sosyal medya ve daha pek çok platformun verimli ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlayabilir.

Öte yandan projenin başındaki isim olan Sunny King, “efsanevi bir Blockchain geliştirici” olarak nitelendiriliyor. Sunny King, V SYSTEM platformunun yanı sıra Peercoin ve Primecoin projelerinin de yaratıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca bir fintech girişimcisi olan Alex Yang da projenin CEO’su olarak görev yapıyor.

V System Coin (VSYS) Nasıl Çalışır?

Dağıtık ve ölçeklenebilir veritabanı ve Blockchain teknolojisine sahip uygulamalar, özel ve kamusal kullanım durumlarında gittikçe daha yüksek talep görüyor. V SYSTEM de sektör genelinde  işletmeler ve kuruluşlar için güvenli ve yüksek performanslı merkezsiz bulut platformları ile kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor.

Bunun yanında platform uygulama geliştiricilerine anında Blockchain oluşturma ve geliştirme avantajı da sağlıyor. Bunu da sahip olduğu çoklu konsensüs algoritmaları sayesinde gerçekleştiriyor.

Öte yandan platformun kullanıcı dostu olması teknolojiye olan talebin artmasını sağlıyor ve geliştiricilerin yükünü büyük ölçüde azaltıyor.

Supernode Proof of Stake algoritması ise %51 saldırılarını büyük ölçüde engellemenin yanı sıra kullanıcıların kendi VSYS token’ları ve özel anahtarları üzerinde tam kontrol sahibi olmalarını sağlıyor. Ayrıca platformun açıklamalarına göre SPoS, artan süpernode’ları barındırmak ve blok oluşturma süresini daha da kısaltmak için fonksiyonel olarak yükseltilebilir şekilde tasarlandı.

V System Coin (VSYS) Nereden Alınır?

Merkezsiz bir finans ekosistemi tasarlamayı amaçlayan V SYSTEM platformunun yerel kripto para birimi olan VSYS token birçok kripto para borsasında listeleniyor. Örneğin, KuCoin ve MXC gibi borsalardan VSYS işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago