Categories: Altcoin Haberleri

Uzmanlar, Bu Metaverse Coin’den Ralli Bekliyor!

Uzmanlar, oyunun popülaritesi arttıkça popüler metaverse coin Axie Infinity fiyatının %80 artabileceğini tahmin ediyor. Axie Infinity’nin geliştiricileri Sky Mavis, yakın zamanda geliştirilmekte olan arazi oyununu ortaya çıkardı. Axie Infinity, oyunu ilk 1000’de bitirenler için sezonluk ödülleri duyurdu. Stake ödüllerinde planlanan düşüşe rağmen, analist Ekta Mourya Axie Infinity fiyatında yükseliş görünümüne sahip. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Parlayan metaverse coin projesi

Play to earn oyunlara sermaye girişi artmaya devam ederken, Axie Infinity fiyatının yükseliş eğilimi var. Analiste göre AXS, benimsemedeki ani artış ve 2022 planları ile %80 oranında artabilir. En büyük oyna-kazan oyunlarından biri olan Axie Infinity, benimsenme ve popülerlikte bir artışa tanık oldu. Oyunun tokeni AXS, 2021’in on iki ayı boyunca piyasa değerinde büyüme kaydetti. Axie Infinity ekosistemi ve oyununun geliştiricileri Sky Mavis, 2022 için yol haritalarını açıkladı. Oyna-kazan oyun ekosistemi planları, Axie Infinity için yükseliş hikayesini ateşledi. Axie Infinity arazisi şu anda geliştirme aşamasında ve yıl içinde piyasaya sürülebilir. Ortalama Axie Infinity oyuncusu ayda 400 dolar kazanıyor ve bu da onu üçüncü dünya ülkelerinden gelen kullanıcılar için pasif bir gelir kaynağı yapıyor. Bugün erken saatlerde, oyna-kazan oyunu, oyunu bitirenler için sezonluk ödülleri duyurdu. Bu, oyuna yeni kullanıcıları çekebilir ve tokenin kabulünde bir artış anlamına gelebilir. Ayrıca oyun, aylık 2.000.000 olan bahis ödüllerinin planlı olarak 1.566.000’e düşürüldüğünü duyurdu.

FXStreet analistleri, Axie Infinity fiyat trendini değerlendirdi. Analistler, Axie Infinity’nin bir geri dönüşün ardından yükseliş eğilimi başlatabileceğini tahmin ediyor. Analistlere göre, play to earn tokeninin çok sayıda yukarı yönlü potansiyeli var.

Kaynak:  Kripto Koin

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago