Categories: Altcoin Haberleri

Usta Analistten “Nokta Atışı” Bitcoin, Ripple, Ethereum ve Litecoin Tahmini

Kriptokoin.com – Popüler teknik ve piyasa analisti Joe Saz, Bitcoin ve altcoin pazarı için kısa ve orta vadeli olanakları ortaya koyuyor. Ünlü teknik analist, çarpıcı Bitcoin, Ripple, Ethereum ve Litecoin öngörüsü ile manşetleri süsledi.

Popüler teknik analist: Bitcoin fiyatının 14.500 dolar olacağına inanmamak için hiçbir nedenim yok!

Teknik analist ve Bitcoin maksimalisti olan  Joe Saz, BlockTV’ye, Bitcoin’in Ekim ayının sonunda yaklaşık 7.500 dolardan 9.900 dolara olan ani hareketinin önde gelen kripto para biriminin genel eğilimini değiştirdiğini düşündüğünü söyledi. Şimdi ise analist BTC’nin mevcut fiyat eğilimini değiştirmesini ve en tepeye geri dönmesi için önümüzdeki altı ay içinde 14.500 dolara ulaşmasını umuyor. Joe Saz konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bizi ayı piyasası dışına çıkarabilecek tatsız bir pump yaşadık. Ve halving sonrasında Bitcoin’in ayrı bir varlık olacağını düşünüyorum.  Pazarın bütün bunları geleneksel bir varlıkla aynı şekilde hatırlayacağını sanmıyorum… Volatilitenin, Bitcoin’de çok kısa, kısa bir zaman dilimi olduğunu söylemem. Bu benim için farklı bir döngü. Aşağı doğru üçgenden kopma ayı piyasası oldu. Pompa bizi ayı piyasasından kurtardı. Ayrıca 2 Nisan’da bizi ayı piyasasından kurtaran bir pompamız vardı. Bu yüzden BTC fiyatının 14.500 dolar olacağına inanmamak için hiçbir nedenim yok. Bunun güçlü bir olasılık olduğunu düşünüyorum. Eğer son pompaya sahip olmasaydık, muhtemelen halving’e 8.000 dolar derdim.

Joe Saz: Ethereum ve Litecoin kısa vadeli bir geri dönüş için hazır görünüyor

Joe Saz’a göre, Ethereum ve Litecoin kısa vadeli bir geri dönüş için hazır görünüyor. Ancak popüler analist,  geçici ve riskli kripto pazarında her şeyin olabileceği ve yatırımcıları kendi araştırmalarını yapmaları ve riski doğru bir şekilde yönetmelerini sağlamaları gerektiği konusunda uyarıyor. Joe Saz konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Litecoin, insanların çoğu zaman süreç tarafından yönetildiğini söylediği kripto paralardan biri, bu yüzden bunu duyunca şaşırmıyorum. Ve burada altcoin piyasasında biraz zıplayabileceğimizi düşünüyorum. Gösterge olarak altcoin’leri kullanacak olsaydım, bu Litecoin ve Ethereum olurdu.

Başarılı analist: Ripple’da trend ayı görünüyor ve düşüş eğilimi devam ediyor

Popüler analist Joe Saz, uzun zamandır XRP ve kripto ödeme şirketi Ripple konusunda şüpheci. Başarılı analist piyasa sınırına göre en büyük üçüncü kripto para birimi olan XRP’nin grafiğinin düşüş eğiliminde olduğuna inanıyor. Joe Saz konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ripple mevcut fiyat eğilimi ile ayı görünüyor. Tek bir günlük artışla biraz rahatlamış gibi görünüyoruz, ancak bu durum düşüş eğilimi gösteren bir mumla çoktan ezilmiş görünüyor. Biraz daha vaktimiz var. Ancak XRP hala bu fitil alanda düşüşe bakıyor.

Son dönemdeki popüler kripto para tahminleri için “2017 Seviyeleri” Diyen Usta Analistten Sevindiren Ripple ve Ethereum Tahmini” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

5 gün ago