Categories: Altcoin Haberleri

Usta Analist: Ripple Bu Seviyeyi Alırsa Ralliye Başlar! Yoksa…

Kriptokoin.com – Başarılı bir piyasa analisti Ripple’da yükselişi ateşleyecek seviyeye dikkat çekti. Kripto para analisti Eric Choe’ye göre, Ripple (XRP) 0,26 seviyesini alana kadar bir yükseliş moduna geçemeyecek.

Eric Choe: Ripple (XRP) 0,26 seviyesini alırsa yükseliş moduna geçer

Kripto para analisti Eric Choe’e göre, Ripple (XRP) 0,26 dolarlık kritik seviyeye dokunursa boğa ivmesini canlandırabilir. Bu seviye, piyasa değeri üzerinden üçüncü en büyük kripto para birimi için daha büyük fiyat artışları adına önemli bir faktör olarak görülüyor. Kriptokoin tarafından bildirildiği üzere XRP, 21 Kasım’da kripto para için kritik bir destek seviyesi olarak kabul edilen 0,25 dolarlık kritik desteğinin altına düştü. Bu hamle kripto parada, 21 Kasım’da potansiyel bir düşüşe kapıyı açtı. XRP o zamandan beri iyileşmeyi başaramadı ve yazım sırasında da ivme kaybetmeye devam ediyor.

Tartışmalı kripto para Kasım ayından sonra da kanamaya devam etti ve sonunda 0,206 dolara düştü ve böylece iki yıldır görmediği en düşük seviyelere ulaştı. Evet XRP, en yüksek seviyelerini kaydettiği Aralık 2017’deki boğa koşusundan beri düşüş trendinde. Yine de analiste göre XRP’nin sonunda 0,17 dolara kadar düşme ihtimali yüksek. Eric Choe, varlığın “zayıf tepkiler” almaya devam etmesi durumunda bu senaryonun meyve vereceğini belirtti. Düşük XRP fiyat tahminleri konusunda sıkıntı yok, çünkü benzer tahminler piyasada fazlası ile var. Kripto para sürekli olarak Ripple’ın dönemsel satışlarının neden olduğu iddia edilen yoğun satış baskısıyla savaştı.

Analist: XRP’nin sonunda 0,17 dolara kadar düşme ihtimali de yüksek

Ticaret uzmanı ve usta analist Peter Brandt, XRP’nin 0,02 dolar seviyesine kadar tamamen zarar görebileceğini belirtti. Bu arada, doğrusal bir regresyon tahmini kripto paranın fiyatının sıfıra bile gidebileceğini gösteriyor, ancak uzmanlara göre bu fiyat tahmini yapmak için güvenilir bir yol değil.

Ripple fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Üçüncü en büyük kripto para birimi  Ripple, yazım sırasında yüzde 1 oranında düşüşle 0,221 dolar seviyesinden işlem görüyor. Güçlü altcoin şu anda 9,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ripple yazım sırasında piyasa değeriyle 1,1 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Ripple’la ilgili diğer önemli haberler için “Heyecanlandıran İddia: Binance ve Ripple Ortaklık Kurdu! “Muhteşem Fiyatlar Ufukta” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago