Usta Analist Peter Brandt ve Tom Lee’den Düşüş Sonrası Bitcoin Tahmini Geldi!

Kriptokoin.com – Tecrübeli analist ve Bitcoin Kâhini olarak anılan Peter Brandt, Bitcoin’in 50.000 dolara çıkmadan önce uzun bir süre boğalar tamamen tasfiye edilene kadar 2015’e uzanan trend çizgisinin altında işlem göreceğini belirtti. Ayrıca analist, kripto paranın 5.500 dolara kadar sarkacağını öne sürdü. Analiste göre, BTC’deki düşüş Twitter’da boğa bulunamadığında harika bir alım sinyali olacak.

Peter Brandt’a göre Bitcoin’de yeni zirveler için düşüş gerekli

Son birkaç gün içinde yüzde 20 civarında değer kaybeden Bitcoin, şimdi 7.200 dolarlık alanda işlem görüyor. Yazım sırasında lider kripto para pazarı kırmızı renkte ancak yine de birçok önde gelen kripto uzmanı insanlara Bitcoin’i ‘dipten’ satın almalarını öneriyor. Bu iyimserlerden biri, Adamant Capital’in kurucu ortağı Tuur Demeester. Cuma günü Tuur Demeester, Bitcoin’in 2015’te başladığı parabolik yükseliş eğiliminin devam ettiğini belirterek kripto topluluğunu sakinleştirmeye çalıştı.

Usta analist Peter Brandt, dün 6.700 dolar seviyelerine kadar geri çekilme gören Bitcoin’in daha sonra ivmelenerek 7.300 doların üzerine gerçekleştirdiği yükseliş hamlesinin “Ölü kedi sıçraması” olduğunu belirtti. Bu, Peter Brandt’ın Eylül ayında yaptığı bir değerlendirmeye paralel olarak Bitcoin’de yeni bir zirveden önce düşüş beklediğini gösteriyor. Ayrıca usta trader, bugün yaptığı başka bir açıklamada fiyatın 50.000 dolara yükselmek için hazırlanmasına izin vermek adına Bitcoin’in 2015’e uzanan trend çizgisinin altında uzun bir yolculuk yapması gerektiğini vurguladı.

Usta analist Bitcoin’in 5.500 dolara kadar sarkacağını düşünüyor

Peter Brandt, Bitcoin’in düşüşünün piyasanın tekrar doğru şekilde yükselmesine izin vermek için gerekli olduğunu belirtti ve fiyatın 5.500 dolara kadar sarkacağını iddia etti:

Twitter’da boğa bulunamadığında, harika bir alım sinyali alacağız.

Bazı analistler ise hala uyandığınızda bir Bitcoin milyarderi olabileceğinizi öne sürerek devasa tahminler yapmaya devam ediyor. Ancak tecrübeli uzmanlarsa yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Kripto piyasası oldukça değişken ve bu nedenle kendi araştırmanızı yapmalı ve kaybedebileceğinizden daha fazla parayla kripto paralara yatırım yapmamalısınız.

Tom Lee: Bitcoin’de kısa vadeli hareketlere değil “büyük resme” odaklanın!

Ünlü analist Tom Lee’de son BTC düşüşüne yönelik yorumda bulundu. Fundstrat’ın kripto para yatırımı uzmanı Tom Lee, trader ve yatırımcıların kısa vadeli fiyat dalgalanmalarına odaklanmaktan ziyade Bitcoin’de büyük resme odaklanmalarını ve fiyatların tekrar yükseleceğini akıllarında tutmaları gerektiğini söyledi. Usta analistlerin son dönemdeki öngörüleri için “Tom Lee’den “Yüz Güldüren” Bitcoin ve Altcoin Öngörüsü” ve “Bitcoin’in Her Adımını Bilen Brandt’tan Yeni Ripple Tahmini: İlk Adım Atıldı!” isimli makalelerimizi inceleyebilirsiniz.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago