Categories: Altcoin Haberleri

Ünlü Şirket Binance’teki Bu Altcoin’i Borsaya Aktardı!

Büyük kripto para yatırım şirketlerinden olan DWF Labs, bir altcoin atılımı ile dikkat çekti. Şirket, son vakitlerde Binance’in listelemesiyle tanınan olan CYBER’ı borsaya aktardı. İşte detaylar…

DWF Labs, altcoin CYBER’ı Bithumb’a aktardı

Stratejik bir atakla, tanınmış bir global kripto varlık piyasası yapıcısı ve çok etaplı web3 yatırım firması olan DWF Labs, yaklaşık 360.000 dolar pahasında 40.000 CYBER token içeren bir süreç gerçekleştirdi. On-chain bilgilere nazaran, transfer 31 Ağustos’ta tamamlandı ve Güney Koreli kripto para borsası Bithumb’a gitti. Bu transferin merkezinde, merkezi olmayan ortamın şekillendirilmesinde öncü bir güç olan CyberConnect’in mahallî yardımcı programı ve yönetişim tokenı olan CYBER yatmaktadır. Finansal pahasının ötesinde CYBER, CyberConnect ekosisteminin şekillendirilmesinde çok kıymetli bir rol oynamakta. Ayrıyeten kullanıcılara merkezi olmayan yönetişim yoluyla platformun gelişimi üzerinde direkt bir tesir sunmaktadır.

Btcpiyasasi.com olarak da bildirdiğimiz üzere CYBER’ın çok taraflılığı yönetişimin ötesine uzanıyor. Premium CyberProfile edinimlerini kolaylaştırarak merkezi olmayan kimlik tahlillerine kapı açıyor. Ayrıyeten CYBER, CyberWallet içindeki kesintisiz çapraz zincir etkileşimleri için gaz fiyatlarını karşılama sorumluluğunu üstlenerek kullanıcı tecrübelerini ve farklı blok zinciri ağları ortasındaki etkileşimleri kolaylaştırır. Fonksiyonların bu entegrasyonu, CyberConnect’in eşitlikçi ve kullanıcı merkezli bir toplumsal ağ alanı yaratma misyonunu sıkı bir formda yansıtan bir topluluk sahipliği hissini teşvik eder.

CYBER ekosisteminin detayları

CYBER, CyberConnect’in toplumsal ağları kapsayıcı ve kullanıcı merkezli bir tecrübeye dönüştürme misyonunun gerisindeki itici güç olarak hareket ederek ademi merkeziyetçiliğin ve kullanıcı güçlendirmenin somutlaşmış halini temsil ediyor. Merkezi olmayan finans ilgi görmeye devam ettikçe, CYBER üzere tokenlerin kıymeti katlanarak artmakta ve topluluk odaklı karar alma ve kıymet üretme tarafında devam eden değişimi yansıtmaktadır.

DWF Labs’ın bu transfere iştiraki, kripto varlıkların dinamik dünyasına proaktif iştirakini vurguluyor. Fakat borsalara coin aktarılması, ekseriyetle satış baskısını güçlendireceği fikri nedeniyle tasa verebiliyor. Fakat DWF Labs’in Bithumb’a CYBER’ı aktarmasının satışı garanti etmediğini belirtmekte yarar var. Önümüzdeki süreçte coinin satılıp satılmayacağını vakit gösterecek. 40.000 CYBER tokeninin Bithumb’a aktarılması, DeFi ve merkezi olmayan güçlenmenin devam eden anlatısında değerli bir kilometre taşı olarak hizmet ediyor. Şu anda CYBER fiyatı büyük bir değişim yaşamamış halde. Bilgilere nazaran altcoin, yüzde 3.32’lik bir yükseliş ile 8.48 dolardan el değiştiriyor.

Bithumb, CYBER’ı yeni listelemişti

Bu sırada, Btcpiyasasi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Güney Kore borsası Bithumb’ın KRW pazarı CyberConnect’i (CYBER) iki gün evvel listeledi. Bithumb sadece Ethereum ağından CYBER para yatırma süreçlerini desteklemektedir. Para yatırma kanalı 28 Ağustos’ta açıldı.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago