Categories: Altcoin Haberleri

Ünlü Milyarder: Solana ve Bu 3 Altcoin’e Sahip Olmalısınız!

Girişim kapitalisti Kevin O’Leary, Cuma günü yaptığı bir röportajda portföyünün yüzde 20’sinin kripto para birimleri ve Blockchain varlıklarında olduğunu söyleyerek Bitcoin ve altcoin alanında “yükselişte” olduğunu yineledi. Yatırım açısından Solana ve çeşitli altcoin’lere dikkat çekti. İşte detaylar…

Solana, AVAX, HNT, ETH: Hangisi kazanacak?

Yeni bir röportajda, ünlü yatırımcı ve girişimci, geliştirme ekiplerinin hepsi son derece yetenekli olduğundan, önde gelen projelerden hangisinin uzun vadede kazanacağını belirlemenin imkânsız olduğunu söylüyor. O’Leary, “milyonlarca dolar” değerinde geniş bir kripto para portföyüne sahip olduğunu belirtiyor. “Portföyünüzü çeşitlendirmeniz lazım, FTX hisse senedi de dahil olmak üzere 32 farklı pozisyona sahibim” dedi. Shark Tank yıldızı, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Helium (HNT), Avalanche (AVAX) gibi coin’lere sahip olduğunu ekledi ve şu ifadeleri kullandı:

Mesele şu ki, kimin kazanacağını bilmiyorsunuz. Ethereum kazanacak mı? Solana kazanacak mı? Helium mu? Yoksa Avalanche mı? Hepsine yatırım yaptım. Neyse ki, hepsi yazılım geliştirme ekipleri. Gidip bu insanlarla tanışıyorsunuz 20’li yaşlarında olduklarını öğreniyorsunuz. Onlar dünyanın en zeki mühendisleri.

O’Leary, ABD’deki düzenleyici çabalara dikkat çekti

Bir zamanlar kripto karşıtı olan iş adamı, mevcut portföyünün yüzde 20’sinin artık kripto paralardan oluştuğunu söylüyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ekim ayında O’Leary, toplam portföyünün yüzde 7’sinin kripto para birimlerinden oluştuğunu söylemişti. Yine de ABD’nin küresel kripto yarışında Kanada ve İsviçre gibi ülkelerin çok gerisinde olduğunu ve dünyanın ABD’nin kripto paralar için bir politika lideri olarak adım atmasını beklediğini belirtti.

Çarşamba günü, Başkan Biden, kripto para birimleri hakkında ayrıntıları içeren bir yürütme emri yayınladı. Kısa süre önce Senatör Cynthia Lummis ve diğer ABD’li milletvekilleriyle kripto düzenlemelerini tartışmak üzere bir araya gelen O’Leary, yasa yapıcıları, kripto para birimleri için hızlı bir şekilde düzenleyici bir çerçeve benimsemeye çağırıyor. Eğer düzenlemeler doğru bir şekilde gerçekleşmezse, diğer ulusların gerisinde kalma riski ile karşı karşıya kalınabileceğini düşünüyor.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago