Categories: Altcoin Haberleri

Ünlü Kripto Borsası, Bu Yapay Zeka Coine Yatırım Yaptı!

Popüler kripto para borsası Bitget, bir yapay zeka coine yatırım yaparak gündeme geldi. Bitget, yapay zeka (AI) kervanına iştirak sağlayarak 10 milyon dolarlık bir yatırım yaptı. İşte detaylar…

Kripto para borsası Bitget’ten yapay zeka coine yatırım

Bitget yapay zeka (AI) kervanına katıldı ve Fetch.ai platformuna 10 milyon dola yatırdı. Yapay zeka furyası bu yıl piyasaları kasıp kavurdu. Yatırımcılar yapay zeka sanayisine büyük yatırımlar yapıyor. Kripto para önderleri de o denli. Artık, kripto türev borsası Bitget AI platformu Fetch.ai’ya 10 milyon dolarlık bir yatırım taahhüt etti. Finance Magnates’e nazaran Bitget, Fetch.ai’ye pazarlama danışmanlığı ve stratejik yönlendirmeler de dahil olmak üzere bir dizi hizmet sunmayı planlıyor. Ayrıyeten Bitget’in Genel Müdürü Gracy Chan şunları söylüyor:

Biz bedeli gördüğümüzde anlarız. Fetch.ai halihazırda, işletmelerin ve bireylerin etkileşim biçimleri üzerinde gerçek bir tesire sahip olabilecek bir dizi fonksiyonel ve uygulanabilir teknolojik yapay zeka tahlilinden oluşuyor.

FET fiyatında son durum nedir?

Fetch.ai, finans ve varsayımlar için otomasyon ve yapay zeka kullanarak hizmetler oluşturmak üzere teknoloji sağlıyor. Bitget, Fetch.ai’nin topluluk ve iş iştirakleri kurmasına yardımcı olmak istiyor. Bu sırada, teknolojisini ileride bir AI kripto türevleri borsası oluşturmak için de kullanmayı planlıyor. Yazım sırasında  FET fiyatı yüzde 2.29’luk bir yükseliş ile 0.34 dolardan el değiştiriyor. 2017 yılında kurulan ve Mart 2019’da Binance’te IEO aracılığıyla piyasaya sürülen Fetch.AI, kripto iktisadına sahip açık, müsaadesiz, merkezi olmayan bir makine tahsili ağı inşa eden bir yapay zeka (AI) laboratuvarıdır.

Btcpiyasasi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Fetch.ai, global data ağından yararlanan misyonları yürütmek için otonom yapay zekayı kullanarak herkesin bağlanabileceği ve inançlı bilgi kümelerine erişebileceği müsaadesiz bir ağ ile yapay zeka teknolojisine erişimi demokratikleştirmektedir. Fetch.AI modeli, DeFi ticaret hizmetlerini, ulaşım ağlarını, akıllı güç şebekelerini, seyahati öne çıkarıyor. Esasen büyük ölçekli bilgi kümelerine dayanan karmaşık sistemi optimize etmek üzere kullanım durumlarına dayanmaktadır.

ChatGPT deneyleri dikkat çekiyor

Kısa bir müddet evvel Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, yapay zeka botu ChatGPT’nin API’ları denedi. Yaptığı deneyler, ChatGPT’nin başarılı kripto ticaret stratejileri geliştirmek için gereken API’leri önermek için kullanılma potansiyelini ortaya koydu. Kripto başkanları yapay zeka yatırım fırsatlarını araştırıyor. Bu sırada, Cosmose AI da bu Pazartesi NEAR Protocol’den açıklanmayan bir fon aldı. Bu iştirakle, ferdî alışverişe odaklanan şirket Cosmose AI, 500 milyon dolarlık bir değerleme elde etti. Ayrıyeten paydaşlığın maksadının çevrimiçi ödemeleri 50 kata kadar daha ucuz hale getirmek olduğunu bildirilmekte.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago